Skupina AUTO PALACE GROUP získala exkluzivitu na prodej a servis supersportovního modelu Nissan GTR

GT-R | foto: Nissan

V úterý 30.6. 2009 podepsala skupina AUTO PALACE GROUP, jmenovitě jedna z jejích společností, Auto Palace Vysočany s.r.o.)* se zástupci NISSAN SALES CENTRAL AND EASTERN EUROPE smlouvu, kterou dealer získává exkluzivitu na prodej a servis supersportovního modelu Nissan GTR pro Českou republiku.

Generální ředitel skupiny AUTO PALACE GROUP, ing. Jindřich Nevrla k podpisu smlouvy uvedl: „Nissan GTR je opravdu mimořádný vůz. V současné době je na českém trhu evidováno přes 45 objednávek, většina z nich pod zálohou. Tento objem de facto odpovídá i kvótě přidělené pro Českou republiku do konce letošního roku.“ A dále prozradil: “Na prvních 20 vozů se mohou zákazníci těšit v říjnu, zbývajících 25 vozů přijde pak v průběhu listopadu a prosince. Další zájemce budeme schopni uspokojit v prvním kvartále 2010, kdy máme již naplánovaných do výroby dalších 15 kousků tohoto unikátního sportovního “náčiní“.“

Show-room i zázemí dealerství Auto Palace Vysočany procházejí za provozu rozsáhlou rekonstrukcí, která též akcentuje vysoké požadavky na exkluzivní prodej modelu Nissan GTR.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy