Infiniti - Základní pohled na Goodwood

Essence | foto: Infiniti

Koncept Infiniti Essence, který byl světu poprvé představen před čtyřmi měsíci v Ženevě, završí svou evropskou tour na festivalu rychlosti “ the 2009 Goodwood Festival of Speed”. Ale Essence není jediným vozem Infiniti, který si odbude svou premiéru ve Velké Británii.

Luxusní automobilová značka z Japonska představí návštěvníkům festivalu také nový model G37 Cabrio, který bude v Anglii uveden do prodeje v září. Koncept Essence byl vytvořen k oslavě Infiniti a její 20leté historie jako tvůrce výkonných vozů. Ale stejně tak je i inspirujícím odhalením budoucnosti značky … Dramatický design, technologie a výkon, to je 600 koňové benzinovo/elektrické hybridní coupe s náhonem na zadní kola. Koncept bude vystaven nejenom v Goodwood’s FoS-TECH pavilonu, ale též v pověstném Goodwood Hillclimb, kde se poprvé představí veřejnosti.

Spolu s Essence bude na Hillclimb – a později v padoku Sunday Times Supercar – také G37 Cabrio, které pohání motor V6 o výkonu 320 koní. Poprvé se představí v provedení s pravostranným řízením. V nabídce je ve dvou úchvatných provedeních; obě vybavená pevnou třídílnou skládací střechou; G37 Cabrio bylo vytvořeno bez kompromisu – vypadá báječně se střechou i bez střechy. Což je, doufejme pozice, kde zůstane po celý víkend…

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy