Co přiveze do Ženevy francouzský Peugeot?

3008 | foto: Peugeot

Automobilka Peugeot představí na svém ženevském stánku hned dva nové modely. Peugeot 308 CC a ve světové premiéře pak svůj první crossover 3008.

Peugeot 3008 je mohutný a kompaktní crossover s cílem objevovat nová automobilová teritoria. Tento multifunkční vůz se nachází na křižovatce několika automobilových segmentů - provedením svého exteriéru i mimořádně praktickým a reprezentativním interiérem. Nabízí novou technologicky vyspělou výbavu, která se významnou měrou podílí na jízdním potěšení a bezpečnosti řízení (Grip Control, Dynamic Rolling Control, zobrazení na výsuvném panelu, Distance Alert, automatická parkovací brzda…). Peugeot 3008 je vybaven řadou výkonných motorů, které jsou ohleduplné k životnímu prostředí. První motor řady vykazuje emise CO2 pouhých 130 g/km.  

Model 308 CC stvrzuje vedoucí pozici Peugeotu v segmentu vozů kupé kabriolet. Nové CC je velmi zdařilým spojením ušlechtilé elegance, výrazného stylu a pulzující dynamiky s vyváženým poměrem komfortu a přesného jízdního projevu. Inovativní prvky komfortní a bezpečnostní výbavy jsou znakem příslušnosti k vyšší třídě vozů: systém proudění teplého vzduchu kolem krku cestujících « Airwave », bezpečnostní oblouky s pyrotechnickou aktivací nebo světová novinka - hlavový airbag.
Na stánku značky Peugeot na ženevském autosalonu se představí 25 vozů.

Letošní ročník ženevského autosalonu je pro značku Peugeot příležitostí prezentovat svůj zodpovědný přístup k řešení dlouhodobě udržitelné mobility. Tento přístup je spojením minimálního ekologického dopadu a vysoké míry bezpečnosti vozů s konkurenceschopnou nabídkou jedno i dvoustopých vozidel (kol, skútrů, automobilů).

Zdroj: Tisková zpráva Peugeot ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy