Ceny ND a příslušenství zn. Saab levnější

9-3 Cabriolet | foto: Saab

Srba Servis = to jsou nové ceny originálních náhradních dílů a příslušenství Saab...

Srba Servis přináší příznivcům značky Saab zcela nové ceny originálních náhradních dílů a příslušenství Saab s platností od 23.10.2008, kdy ceny dosahují velmi razantního snížení a zákazníci tak ušetří až 30%. Srba Servis, jako autorizovaný dealer renomované švédské značky Saab, tak otevírá své služby pro všechny příznivce značky Saab, kteří tak mohou využít sofistikovaného vybavení servisního zázemí společnosti Srba Servis za velmi cenově příznivých podmínek a plně využít výhod při používání originálních náhradních dílů.

Možná i Vy si pohráváte s myšlenkou opravy Vašeho vozidla Saab v neznačkovém servisu, kde nabízejí nižší hodinové sazby. Nezapomínejte však, že často tyto opravny stráví nad opravou Vašeho vozidla více času a tak konečná cena bývá mnohdy vyšší, než-li v autorizovaném servisu.

Srba Servis i nadále podporuje servisování vozidel Saab starších 5 let pod svými křídly a na důkaz tohoto přinášíme všem majitelům těchto vozidel slevu ve výši 30% na všechny servisní úkony z běžné sazby Srba Servis.

Stále nevěříte? Podívejte se na naši nabídku, která je jistě aktuální vzhledem k nadcházejícímu počasí (tato nabídka platí pro všechny zákazníky Saab bez ohledu na stáři jejich vozidla):

Servisovat vozy Saab se v Srba Servisu vyplatí:
- přehození zimních pneu za letní vč. vyvážení
- kontrola a seřízení geometrie
- náhradní vůz po dobu opravy

To vše jen za 999,- Kč bez DPH

Objednejte si svůj servis ještě dnes, stačí jen kliknout na Srba Servis Saab

Těšíme se na setkání s Vámi,
Váš Srba Servis & Saab tým

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy