Beata Rajská se rozhodla pro VW Touareg

Touareg | foto: Volkswagen CR

Beata Rajská, jedna z nejznámějších českých módních návrhářek, převzala v minulém týdnu od Vratislava Strašila, vedoucího divize Volkswagen – osobní vozy klíč od svého nového Touaregu V6 TDI. Stalo se tak na slavnostní módní přehlídce, na které uváděla svou novou kolekci Léto 2008.

Zároveň tímto okamžikem zahájila značka Volkswagen s Beatou Rajskou vzájemnou spolupráci.  „Je nám velkou ctí, spolupracovat s tak úspěšnou a aktivní ženou, jako je právě Beata Rajská. Věříme, že naše spolupráce v nadcházejícím období bude velmi produktivní a oboustranně přínosná,“ uvádí k předání Vratislav Strašil.

„Volba Touarega byla splněním mého snu o opravdu komfortním a robustním autě, které mě nenechá nikde na holičkách,“ říká Beata Rajská ke svému výběru  Její první cesta s novým vozem vedla z módní přehlídky, která se konala ve Velkopřevorském paláci v Praze, domů do Žďáru nad Sázavou. „Už se nemůžu dočkat, až dojedu domů, a hezky na světle si svého nového broučka prohlédnu. Zkontrolovat musím hlavně věšák, který mám na zakázku namontovaný v kufru a na kterém budu moci bez obav převážet šaty, aniž by hrozilo, že se pomačkají,“ dodala Rajská s úsměvem.

Inovovaný Volkswagen Touareg, který přišel na trh na začátku loňského roku je jedním z nejpopulárnějších vozů v segmenty terénních vozů se stálým pohonem všech kol. O maximálních terénních schopnostech svědčí také fakt, že na jeho základech postavený speciál Race Touareg 2 pilotovaný Carlosem Sainzem dokázal zvítězit v nedávné Central Europe Rally v Maďarsku a Rumunsku.

Beata Rajská již také s nadšením navštívila víkendové setkání TouaregClubu, který byl v České Republice založen v loňském roce.

Zdroj: Tisková zpráva Import VOLKSWAGEN Group

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy