Škoda spolupracuje s Národním divadlem

| foto: Škoda Auto

Nová smlouva mezi Škoda Auto a Národním divadlem byla stvrzena podpisy Martina Jahna, člena představenstva Škoda Auto a Ondřeje Černého, ředitele Národního divadla

Škoda Auto pokračuje ve spolupráci s Národním divadlem

Nová smlouva mezi Škoda Auto a Národním divadlem byla stvrzena podpisy Martina Jahna, člena představenstva Škoda Auto a Ondřeje Černého, ředitele Národního divadla dne 12. 6. 2007 v 10:15 hodin netradičně v Zákaznickém centru Škoda Auto v Mladé Boleslavi.

Slavnostní ceremoniál uvedly krátké proslovy pana M. Jahna a O. Černého, které potvrdily zájem obou stran dále pokračovat v úspěšné spolupráci a podpoře nejen v roce 2007, ale i v letech následujících. Po podpisu smlouvy obdržel ředitel Národního divadla klíče od nového vozu Škoda Superb z rukou Martina Jahna, modely Octavia combi obdrželi šéfové souborů činohry, opery a baletu. Pro běžný provoz bude mít divadlo k dispozici dva modely Roomster.

Na závěr slavnostního aktu hosté z naší první scény odjeli na prohlídku konečné montáže modelu Octavia a taktéž svařovny tohoto modelu.

Škoda Auto si velice váží partnerství s Národním divadlem a přeje stále více spokojených diváků a mnoho šťastných kilometrů bez nehod.

Zdroj: Tisková zpráva Škoda Auto, a.s.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy