4x Volvo v žebříčku The Car Book 2007

V70 | foto: Volvo

Modely Volvo S40, V50, C70 a V70 získaly označení „Nejlepší volba“ v žebříčku The Car Book 2007.

Tento uznávaný žebříček, který je sestavován výhradně na základě objektivních informací získávaných z vládních a nezávislých zdrojů, se zaměřuje na očekávané vlastnosti vozu v deseti kategoriích: v oblasti nárazových testů, bezpečnostní výbavy, spotřeby paliva, ochrany proti převrácení, celkové ochrany, nákladů na údržbu a opravy, záruky, nákladů na pojištění a stížností zákazníků. Je vhodné uvést, že největší důraz je kladen na výsledky nárazových testů a na stížnosti zákazníků.

Každoročně tato organizace se sídlem ve Washingtonu, DC analyzuje nová vozidla na trhu a vybírá „Nejlepší volby“ do žebříčku The Car Book určeného pro americké zákazníky. Žebříček The Car Book 2007 je publikován ve spolupráci s Centrem pro automobilovou bezpečnost – přední národní organizací pro podporu bezpečnosti silničního provozu. Jako potenciální „Nejlepší volby“ jsou zvažovány pouze ty automobily, které dosáhly výsledků ve všech klíčových kategoriích.

Při hodnocení S40, V50, C70 a V70 Jack Gillis, autor publikace The Car Book, uvedl: „Gratuluji k nabídce vozidel, která dokáží uspokojit potřeby dnešních spotřebitelů v oblastech bezpečnosti a výkonu. Oceňujeme fakt, že značka Volvo významně přispívá ke zlepšení nabídky automobilů pro americké zákazníky.“

V roce 2007 vychází již 27. vydání nejznámějšího amerického průvodce koupí nového automobilu.

Tisková zpráva Volvo

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy