Nissan přichází s akčními modely CZECH LINE. Na co se mohou čeští zákazníci těšit?

Antonín Marek / AutoRoad.cz, 2. listopadu 2017, 12:30 Google+

Akční modelová řada Nissan CZECH LINE zahrnuje tři modely ve výbavách, které byly speciálně připraveny na míru českému zákazníkovi. Jedná se o modely Nissan Juke a Nissan Qashqai ve dvou motorizacích a výbavě Acenta a Nissan X-Trail se třemi typy motorů ve výbavě N-Connecta. Zákazníci mohou díky akční nabídce nákupem vybraných vozů ušetřit až 128 000 Kč.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Nissan přichází s akční modelovou řadou CZECH LINE

Nissan přichází s akční modelovou řadou CZECH LINE | foto: Nissan ČR

Sdílejte článek

Nissan Juke

Stylový a kompaktní městský crossover Nissan Juke ve výbavě Acenta nabízí automatickou klimatizaci, ovládání audiosystému na volantu, k tomu audio s konektivitou CD, USB, MP3, AUX, iPod a Bluetooth. K dispozici je tempomat a přední mlhové světlomety, zatmavená okna, systém dynamického řízení vozidla Nissan Dynamic Control a kožený volant a hlavice řadicí páky.

Tento model s netradičním až extravagantním designem patří k průkopníkům dnes tolik oblíbeného segmentu kompaktních městských crossoverů.

V akční nabídce CZECH LINE je nyní k dispozici i dodatečná výbava vozu, která zahrnuje kompletní personalizaci exteriéru včetně 18” hliníkových kol s barevnými segmenty a navigační systém NissanConnect.

Juke CZECH LINE je dostupný v motorizacích 1.2 DIG-T a 1.6 l XTRONIC s cenovým zvýhodněním až 85 500 Kč a cenou od 379 000 Kč.

Nissan Qashqai

Nejprodávanější rodinný městský crossover v Evropě Nissan Qashqai ve výbavě Acenta nabízí dvouzónovou automatickou klimatizaci, výškově nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce a přední mlhové světlomety s chromovanými rámečky. Vůz je dále vybaven dešťovými senzory, elektricky nastavitelnými a sklopnými zpětnými zrcátky a 17” hliníkovými koly.

Nissan Qashqai je nejúspěšnějším modelem v dlouhé historii Nissanu v Evropě. Od zahájení prodeje první verze v roce 2007 se prodalo již kolem 2,3 milionu vozů. Nissan Qashqai obdržel 80 ocenění, z toho 19 titulů „Vůz roku“.

V akční nabídce CZECH LINE je nyní i dodatečná výbava vozu zahrnující sadu Technology, která obsahuje navigační systém NissanConnect se 7” dotykovou obrazovkou, digitálním rádiem a anténou ve tvaru žraločí ploutve. Tato sada dále nabízí bezpečnostní systém Nissan Safety Shield s rozpoznáváním dopravních značek, inteligentním systémem upozornění na vybočení z jízdního pruhu, automatickým nouzovým brzděním a inteligentním přepínáním dálkových světel. A nechybí ani přední a zadní parkovací senzory, zatmavené zadní okno a zadní boční skla a vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním.

Qashqai CZECH LINE je dostupný s motory 1.2 DIG-T a 1.6 DIG-T s cenovým zvýhodněním až 82 600 Kč a cenou od 499 000 Kč.

Nissan X-Trail

Světově nejprodávanější SUV Nissan X-Trail nyní nabízí slevu až téměř 130 tisíc na model ve výbavě N-Connecta. Ta obsahuje bezdotykové otevírání dveří zavazadlového prostoru a inovativní bezpečnostní systém Nissan Safety Shield. Tato komplexní ochrana nabízí automatické nouzové brzdění s detekcí chodců, upozornění na vybočení z jízdního pruhu, rozpoznávání dopravních značek a automatické přepínání dálkových světlometů. Výbava N-Connecta dále obsahuje inteligentní klíč, 18” hliníková kola, střešní ližiny a multimediální navigační systém NissanConnect se 7” dotykovou obrazovkou, který zahrnuje inteligentní panoramatický kamerový parkovací systém, anténu ve tvaru žraločí ploutve a digitální rádio.

Tento moderní rodinný crossover vyniká svou robustností, stylovými prvky i řadou inovativních technologií v oblasti bezpečnosti. Nissan X-Trail je prostorné a všestranné SUV s výbornými jízdními vlastnostmi, a to jak na silnici, tak i v lehčím terénu.

X-Trail CZECH LINE je dostupný s motory 1.6 dCi 4x4, 2.0 dCi XTRONIC 4x4 a 1.6 DIG-T s cenovým zvýhodněním až 128 100 Kč a cenou od 649 000 Kč.

Vytisknout

Diskuze: Nissan přichází s akčními modely CZECH LINE. Na co se mohou čeští zákazníci těšit?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

reklama

Doporučujeme

Pneumatiky

Nejoblíbenější zimní pneumatiky v Česku?

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud