Volkswagen představil výbavu R-Line pro jeho další modely

ar5, 23. března 2016, 11:14 Google+

Volkswagen zintenzivňuje svou ofenzivu R-Line a kromě ještě výhodnější nabídky modelů Golf R-Line a Golf Variant R-Line uvádí na český trh také model Golf Sportsvan s paketem R-Line.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Volkswagen Golf R-Line

Volkswagen Golf R-Line | foto: Volkswagen

Sdílejte článek

Ceny začínají na 460 900 Kč a zvýhodnění pro zákazníka může dosáhnout částky až 82 800 Kč. Samozřejmostí je možnost výhodného financování s Volkswagen Financial Services v rámci akce Volkswagen 1 % - zimní speciál. Kromě toho lze při nákupu modelů Golf a Golf Variant R-Line uplatnit také nárok na bonus za ojetý vůz na protiúčet.

„R-Line je v nabídce značky Volkswagen již mnoho let symbolem sportovního charakteru,“ říká Daniel Harant, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika. „S přicházejícím jarem nabízíme našim sportovně zaměřeným zákazníkům pakety R-Line pro modely Golf a Golf Variant za ještě výhodnějších podmínek než kdy dříve a k tomu přidáváme zcela nový Golf Sportsvan R-Line, který umocňuje sportovního ducha tohoto modelu.“

Nová akční linie R-Line pro modely Golf a Golf Variant zahrnuje paket R-Line Exteriér, paket R-Line Interiér, tmavě tónovaná skla oken s 65% absorpcí světla od střešních sloupků B a 17“ kola „Geneva“ z lehké slitiny za ještě atraktivnější ceny. Paket R-Line Exteriér a Interiér obsahuje mimo jiné masku chladiče s logem R-Line, zadní spoiler v barvě karoserie, nárazník vpředu a rozšířené podběhy ve stylu R-Line, mlhové světlomety, černé čalounění stropu, ozdobné obložení v provedení „Piano Black“ a „Black Lead Grey“, pedály z ušlechtilé oceli, prahové lišty se vzhledem hliníku, kůží obšitý multifunkční volant s logem R-Line (ve verzi s převodovkou DSG včetně pádel pro manuální řazení) a čalounění sedadel tkaninou R-Line.

Zájemci o klasický model Golf si mohou objednávat akční paket R-Line pro stupně výbavy Comfortline a Highline. Volkswagen Golf Comfortline R-Line 1.2 TSI 81 kW (110 k) stojí 460 900 Kč, což odpovídá zvýhodnění 82 800 Kč. Pro model Golf Highline R-Line 1.4 TSI 110 kW (150 k) platí cena 529 900 Kč a cenové zvýhodnění 78 200 Kč. V nabídce jsou i další motory TSI a TDI s výkonem až 110 kW (150 k).

Mimořádně atraktivní pojetí rodinného kombi se sportovním charakterem nabízí Golf Variant R-Line. Rozsah akčního paketu R-Line je totožný s modelem Golf a ceny začínají již od 502 900 Kč (R-Line Comfortline 1.2 TSI 81 kW), resp. 569 900 Kč (R-Line Highline 1.4 TSI 110 kW). Výhoda pro zákazníka činí 70 800 Kč, resp. 68 200 Kč.

Volkswagen Golf Sportsvan je v segmentu kompaktních MPV výjimečný svými sportovními proporcemi a akční paket R-Line Exteriér a Interiér pro výbavové linie Comfortline a Highline dává sportovní charakter ještě více na odiv. V obou případech je výbava vozu rozšířena také o tmavě tónovaná skla oken s 65% absorpcí světla od střešních sloupků B. Zvýhodnění pro zákazníka činí 24 800 Kč (Comfortline), resp. 21 100 Kč (Highline).

Zákazníci mohou navíc ušetřit až 30 000 Kč, pokud nabídnou při koupi modelu Golf R-Line nebo Golf Variant R-Line svůj ojetý vůz k výkupu na protiúčet. Všechny akční modely R-Line lze pořídit s výhodným financováním Volkswagen 1 % - zimní speciál, u něhož činí splátka vozu pouhé 1 % z ceny vozu měsíčně.

Zákazník navíc získá zdarma sadu originálních kol se zimními pneumatikami. Při akontaci do 39,9 % je součástí výhodné nabídky také přezouvání v autorizovaném servisu Volkswagen dvakrát ročně zdarma.

Vytisknout

Diskuze: Volkswagen představil výbavu R-Line pro jeho další modely

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

Vodíkové vozy Stellantis

Stellantis rozšiřuje své portfolio vodíkových užitkových vozů

Citroen C5X plug-in hybrid

Citroen C5X MAX plug-in hybrid 225 - francouzský křižník s famózním podvozkem

Lincoln Nautilus a 48 palcová obrazovka

Lincoln Nautilus (2024): Taková obrazovka v autech ještě nebyla. A s podporou CarPlay a Android

Opel Frontera

Nový Opel Frontera bude nejnovějším a plně elektrickým SUV značky

reklama

Doporučujeme

Targa s označením RF je třetím způsobem, jak nabídnout Mazdu MX-5 s pevnou střechou.

Mazda nabídne MX-5 s karosérií targa, vypadá jako menší sourozenec Porsche 911

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud