Podzimní akční nabídka užitkových vozů Volkswagen

ar5, 8. září 2014, 15:15 Google+

Praha, 8. září 2014 – „Fandíme vaší všestrannosti“ – s tímto mottem odstartovala značka Volkswagen Užitkové vozy mimořádně výhodnou podzimní akční nabídku všech svých modelů, od kompaktního Caddy až po robustní pick-up Amarok. Cenové zvýhodnění může v závislosti na modelu dosáhnout částky až 202 000 Kč. Samozřejmostí je také všestranné a flexibilní financování Volkswagen Finance od ŠkoFINu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Letošní rok je pro značku Volkswagen Užitkové vozy velmi úspěšný, což je patrné nejen ze statistik prodeje, ale i ze skutečnosti, že na některé nyní objednané modely musí zákazníci čekat až do příštího roku. Kdo chce posílit svůj vozový park o zdatného pomocníka ještě v letošním roce, měl by si pospíšit a neodkládat nákup na později. Neúnavné, spolehlivé a výkonné pomocníky pro podnikání v podobě nejoblíbenějších užitkových vozů Volkswagen Caddy, Transporter, Caravelle, Multivan, Crafter a Amarok lze nyní u prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy pořídit se zvýhodněním až 202 000 Kč.

Akční nabídka všestranných užitkových vozů Volkswagen začíná modelem Caddy. Kompaktní vnější rozměry a obrovský vnitřní prostor jej předurčují k plnění rozmanitých úkolů, od přepravy zboží či nářadí a materiálu při podnikání během týdne, až po víkendovou cestu za dobrodružstvím s celou rodinou. Výkonné a hospodárné motory s vyspělou konstrukcí jsou přitom zárukou toho, že modelům Caddy, které lze nyní pořídit s podzimním zvýhodněním ve výši až 80 000 Kč, nedojdou síly ani při extrémním zatížení.

Ještě větší všestranností jsou nadáni zástupci legendární modelové řady T5. Transporter, nabízený se zvýhodněním až 145 000 Kč, je připraven na svědomité plnění těžkých pracovních úkolů s minimálními provozními náklady. Bezpečnou a pohodlnou přepravu osob má ve svém popisu práce Caravelle, jehož pořízení může být na podzim až o 132 000 Kč výhodnější. Je-li zapotřebí mimořádný komfort a praktické řešení všech detailů pro celou rodinu nebo pracovní cesty s obchodními partnery, přichází chvíle pro Multivan, s nímž mohou zákazníci ušetřit až 202 000 Kč.

Částka až 188 000 Kč zůstane v rozpočtu podnikatelům, firmám a živnostníkům pro jiné účely, pokud vsadí na model Crafter, který si vybudoval pověst spolehlivého parťáka. Největší lehký užitkový vůz Volkswagen zná všechny triky, jak si úspěšně poradit i s nejnáročnějšími podmínkami. Jeho všestrannost dokládá rozmanitost nabízených variant (skříňový vůz, kombi, valník a podvozek pro nástavby), které lze navíc objednávat i ve verzích s pohonem všech kol 4Motion.

Amarok Dark Label zaujme každého na první pohled svou jedinečnou stylistickou úpravou, kterou mu dodává paket černých doplňků v oblasti exteriéru, včetně 18“ černých kol z lehké slitiny v designu „Durban“. Výsledný vzhled ještě více umocňuje vrozenou robustnost pick-upu Amarok, poháněného výkonnými a úspornými motory TDI. Zákazníci mají na výběr trvalý nebo přiřaditelný pohon všech kol. V tmavých barvách se nese také úprava interiéru, který je sériově vybaven mimo jiné klimatizací Climatronic, rádiem RCD 310, multifunkčním volantem a multifunkčním displejem palubního počítače Plus.

Spolu s další speciální edicí Ultimate je možné vůbec poprvé do modelu Amarok objednat bi-xenonové světlomety se světly pro denní svícení tvořené LED diodami. Technologie LED diod je použita také pro osvětlení panelu poznávací značky a vytváří tak další moderní akcent přední části vozu.

Pořízení všestranných užitkových vozů Volkswagen usnadní neméně všestranné revoluční financování FlexiFIN od Volkswagen Finance, které bylo oceněno Stříbrnou korunou 2013 a vyhlášeno fleetovým produktem roku 2013 v kategorii Financování v rámci prestižní ankety Fleet Awards 2013. Zákazník si může zvolit libovolnou výši akontace, pozdržet zahájení splácení až o 4 měsíce, přerušit splácení až na 3 měsíce, jednorázově splatit až 20 % financované hodnoty nebo rozložit splácení na delší dobu. Při nevyužití práva odkladu splácení na začátku financování získá zákazník kartu CCS v hodnotě 10 000 Kč.

Více informací o podzimní akční nabídce značky Volkswagen Užitkové vozy naleznete na internetové stránce www.fandimevsestrannosti.cz.

zdroj: Volkswagen

Vytisknout

Diskuze: Podzimní akční nabídka užitkových vozů Volkswagen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

reklama

Doporučujeme

Aston Martin

Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato - exkluzivní kousek

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud