Petr Gargulák představuje nový vůz a odměňuje fanoušky

Barbora Vebrová, 19. března 2019, 07:58 Google+

Mladý slušovický jezdec Petr Gargulák se v loňské sezoně postavil na start soutěže ve Vsetíně s Renaultem Clio Sport třídy 8 a na Mikuláš rally si premiérově vyzkoušel Peugeot 208 R2. Právě start ve Slušovicích hodně pomohl k rozhodnutí při volbě vozu pro tuto sezónu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Gargulák, Petr

Gargulák, Petr | foto: Archiv jezdce

Sdílejte článek

„Peugeot nás tak uchvátil, že jsme usilovně pracovali, abychom s tímto vozem mohli startovat na dalších závodech. Pro letošní rok máme plán z říše snů, a to startovat v Peugeot Rally Cupu 2019. Pohár je vypsaný v rámci Mistrovství ČR v rally, což jsou pro nás úplně neznámé “velké“ závody. Je to obrovská výzva a už se nemůžeme dočkat startu na Valašské Rally. O auto se budou starat kluci z dílen Minařík Racing a již před startem jsme všichni dobře naladěni a moc se těšíme,“ popsal volbu vozu a plány Petr Gargulák. „Zda se nám podaří zrealizovat start na všech podnicích Peugeot cupu je závislé na velmi napnutém rozpočtu a bude především záležet na průběhu sezóny,“ dodal Gargulák. Celý tým okolo talentovaného jezdce však věří, že se všechno vydaří a udělají pro to maximum.

Aby byla posádka kompletní, je potřeba ještě doplnit spolujezdce. Vedle Petra Garguláka usedne Petr Hanzlík. Kluci spolu už v minulých letech odjeli vybrané soutěže. „Petr je obrovský nadšenec do rally a velmi dobrý kamarád. Pomáhal mi také při mých začátcích v závodění. Spolupráce s ním vždy byla skvělá a vše nám parádně fungovalo, proto se i teď těším na náš další start,“ představil navigátora Gargulák.

Posádka si také připravila překvapení pro fanoušky rally. „Máme velkou radost, že jsme dostali důvěru od našich partnerů a již v tuto chvíli jim děkujeme, že nás dále podporují v motoristickém působení. Společně s nimi jsme přichystali pro fanoušky celého tohoto krásného sportu soutěž. Komu se podaří vyfotit naši dvojici při zápolení na tratích Valašské rally má téměř vyhráno. Fotografii pak stačí vložit na sociální sítě (Facebook nebo Instagram) pod značkou @petrgargulakrally s hashtagy našich partnerů a výherce se může stavit za námi do servisního zázemí pro dárek. Odměněno bude prvních 100 účastníků. Komu se nebude chtít fotit, může se za námi zastavit jen tak popovídat a zhlédnout naše další aktivity. Budeme se na všechny těšit a věřím, že si to užijeme naplno,“ pozval všechny fanoušky Petr Gargulák. Nutno podotknout, že Valašská rally se jede ve dnech 29. - 31. března v okolí Valašského Meziříčí. Je to první podnik Mistrovství České republiky v rally a první ostrý start pro posádku Gargulák – Hanzlík s novým vozem Peugeot 208 R2.

www.gargulakpetr.com 

www.instagram.com/petrgargulakrally 

www.facebook.com/petrgargulakrally 

 

Vytisknout

Diskuze: Petr Gargulák představuje nový vůz a odměňuje fanoušky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Vsetín (CZE)

Lukáš Nekvapil do nové sezóny s novou spolujezdkyní

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud