Za neúspěch může manažer?

Verstappen, Jos

Verstappen, Jos | foto: Minardi F1 Team

Šéf a majitel stáje Jordan tvrdí, že za Josův odchod z F1 může pouze jeho manažer.

Poté co Jos Verstappen oznámil konec jednání s týmem Jordan Ford o poslední volné sedačce v závodních monopostech, objevily se spekulace, co bylo příčinou krachu nadějně vypadajících jednání. Holanďan měl za sebou silné sponzory Trust a Muermans, kteří mu měli start ve žlutém týmu pro letošní rok zajistit svými penězi. Po skončení jednání byl v krátké době potvrzen jako druhý pilot týmu Ital Giorgio Pantano. Eddie Jordan nyní vysvětluje neúspěch jednání s Verstappenem.

Eddie Jordan tvrdí, že je velmi smutné, když snahu a práci sponzorů, poskytujících jezdci příležitost startovat v F1, kazí jeho vlastní manažer.

„Byl to velice smutný konec jednání. Byli jsme se sponzory na dobré cestě, po celou dobu jednali velmi pozitivně, je to velká škoda pro sport, když takovýto přístup ničí agenti,“ prohlásil Eddie Jordan.

Ir oceňuje maximální vstřícnost a optimistický přístup Michela Perridona z Trustu a Harrieho Muermanse z Muermans Group. Podle něj může za krach jednání neústupnost manažera jezdce Huuba Rothengattera, který celý dlouhý čas trval na stejných podmínkách týkajících se přemrštěné mzdy svého chráněnce Jose Verstappena. Veškeré požadavky týmu na zkoušku sedačky a fyzickou přípravu jezdce nebyly údajně vyslyšeny.

To je ale názor jedné strany, bude jistě zajímavé, jak se k této kritice vysloví manažer Jose Verstappena Huub Rothengatter.


Foto: Archiv

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu