Marlboro zaplatí Schumachera i Raikkonena

Schumacher, Michael

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Ač Ferrari, Kimi Raikkonen i McLaren přestup finského pilota do italského týmu dementují, nově objevená informace tuto možnost posouvá ještě blíže ke skutečnosti.

Michael Schumacher a především Kimi Raikkonen jsou v současném závodním poli mezi těmi nejžádanějšími. Přestože Kimi Raikkonen odmítá posuzovat nabídky týmů podle peněz a jediné rozhodující hledisko je vítězství v závodech a v boji o titul mistra světa, nedá se předpokládat, že nebude chtít ze své slávy vytěžit i zajímavý finanční kapitál.

Představa dvou takto drahých jezdců v jediném týmu je dnes skoro nepředstavitelná, ale podle Autosportu přestup rozhodně na platech nezávisí. Tabákový gigant Philip Morris má s Ferrari uzavřen dlouhodobý kontrakt do roku 2011 a přestože ve většině závodů nesmí už být loga a názvy cigaretových značek prezentována, barevné řešení monopostu je dostatečně výmluvné, aby se vědělo, kdo rozpočet Ferrari výrazně vylepšuje.

Podle dostupných informací mělo Marlboro Ferrari ujistit o tom, že na výšce odměn těchto dvou jezdců by úspěch jednání o přestupu Raikkonena z McLarenu do Ferrari ztroskotat neměl...


Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu