A.J. Foyt IV: Nová trať se mi líbí víc

ar1, 28. února 2004, 04:33 Google+

Ovál Homestead-Miami Speedway prošel velkou rekonstrukcí, mnohé se změnilo a proto vám přinášíme první poznatky ze strany jezdců.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Foyt IV, A.J.

Foyt IV, A.J. | foto: A.J. Foyt Enterprises

Sdílejte článek

A.J. Foyt IV on Homestead: ”Nová trať je mnohem lepší než ta stará. Opravdu je hladší, zatáčky svírají větší úhel, což umožní natsavení vozu s nižším přítlakem, než tomu bylo doposud. Což bude ale zase o trochu těžší k řízení. Nemyslím, že uvidíme mnoho vozu v bariérách, je ale velký předpoklad, že diváci zažijí ještě vice soubojů kolo na kolo…. Naše testování zde před pár dny proběhlo v pořádku. Zajel jsem zde se svým vozem mnoho kol, rychlostně byly shodné, z čehož jsme velmi spokojeni. Těším se na start ročníku, který se odehraje právě zde.”

Loni zde A.J. Foyt IV debutoval a stal se tak nejmladším (18 let) jezdcem seriálu IRL IndyCar. Odstratoval ze sedmnácté pozice, na které take protnul cílovou pásku.

Rich Simon je servisním šéfem jeho vozu. Simon je synem bývalého jezdce a šéfa týmu Dicka Simonse. Rich byl loni servisním šéfem Japonce Shigeaki Hattoriho.

V roce 2003, A.J. Foyt IV nejlépe odstartoval do závodu ze 14. pozice. V cíli nejlépe dojel na 11. pozici a největší odměnu za umístění v závodu získal za 18. pozici při 500 mil Indianapolisu, kde si vydělal 264 315 USD.
Vytisknout

Diskuze: A.J. Foyt IV: Nová trať se mi líbí víc

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Skvělý vstup Dixona do nové sezony

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud