Speciální aplikace "Kia Asistent" k větší spokojenosti s vozy Kia

ar2, 27. března 2015, 14:01 Google+

Společnost KIA MOTORS CZECH spustila, jako první importér v ČR, mobilní aplikaci s názvem Kia Asistent pro své zákazníky a to jako pilotní projekt ve spolupráci s asistenční službou ÚAMK a.s.. Aplikace, fungující v první fázi na platformě Android OS, je určena především pro všechny majitele vozů značky Kia v České republice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kia

Kia | foto: Kia Motors ČR

Sdílejte článek

V další fázi bude tato služba nabídnuta i pro ty zákazníky značky Kia využívající platformu iOS. Představení této mobilní aplikace je dalším krokem ke zvýšení celkové spokojenosti zákazníků značky Kia v České republice.

Mobilní aplikace Kia Asistent je nyní volně dostupná a je nabízena zcela zdarma. Její nesmírnou předností je velmi přehledná „dlaždicová“ grafika ve firemních barvách značky Kia na celé ploše mobilního telefonu a také zcela intuitivní ovládání, které umožňuje získávání důležitých informací z různých oblastí.

Vedle servisních informací, které pomáhají majitelům vozů v nouzových případech navést k nejbližšímu autorizovanému servisnímu centru Kia, umožňuje aplikace Kia Asistent také v případě nehody či jiných života ohrožujících situacích okamžité telefonní spojení s Integrovaným záchranným systémem ČR.

Mezi další výhody této mobilní aplikace patří informace o aktuální dopravní situaci včetně informací o nehodách a uzavírkách silnic a dálnic v České republice. Dopravní zpravodajství nezapomíná ani na údaje z nejvíce navštěvovaných zahraničních destinací jako je Rakousko a Německo. V řádu měsíců budou přidány i oblíbené země na letní dovolenou Itálie a Chorvatsko. Základní turistické informace (např. rozloha, měna, počet obyvatel či celní a dopravní předpisy) jsou poté příjemným společníkem na cestách nejen v ČR ale také v zahraničí.

Součástí nově představené mobilní aplikace Kia Asistent je rovněž sekce s označením Kia Service, která poskytuje základní orientaci v asistenčních službách značky Kia. Zajímavostí je například jednoduché vysvětlení významu ikon, které se mohou během provozu automobilu rozsvítit na přístrojové desce vozu. Řidič může poté velmi rychle reagovat na vzniklou situaci.

Zcela samostatnou oblastí nově představené mobilní aplikace Kia Asistent je ikona s označením Bonus, která nabízí exkluzivně pro majitele vozů Kia slevy na služby a nákupy v 11 kategoriích (např. hotely, taxi, restaurace, čerpací stanice, kulturní místa, obchody či cestovní kanceláře) i s přesnou identifikací místa. Slevu ve výši 5ti až 40ti procent na zboží a služby je možné získat na téměř 300 místech po celé České republice.

„Značka Kia se ve všech svých činnostech snaží posunovat kvalitativní úroveň svých služeb neustále výše s cílem být svým věrným zákazníkům každodenní oporou při používání našich vozů,“ vysvětluje Kateřina Jouglíčková, PR Manager společnosti KIA MOTORS CZECH a dodává: „Nová mobilní aplikace Kia Asistent je toho jasným důkazem a já pevně věřím, že se ve většině mobilních telefonů našich zákazníků objeví její ikona na hlavní ploše. Samozřejmě jsme plně otevřeni jakýmkoliv připomínkám a návrhům v zájmu neustálého zlepšování této užitečné služby,“ uvedla při slavnostním spuštění aplikace Kateřina Jouglíčková.

Vytisknout

Diskuze: Speciální aplikace "Kia Asistent" k větší spokojenosti s vozy Kia

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

reklama

Doporučujeme

Volkswagen Passat

TEST: Volkswagen Passat 2,0 Bi-TDI - ať žije král, díl osmý

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud