Vyhrajte zbrusu novou Mazdu 3 v Galerii Butovice a na internetu

3

3 | foto: Mazda Europe

Navštivte showroom společnosti INNOTECH v pražském nákupním centru Galerie Butovice, nakupte se slevou a ještě k tomu vyhrajte úplně novou Mazdu 3. Soutěž probíhá i na internetu. Server Autoroad.cz je mediálním partnerem akce.

Mazda 3 je oblíbený vůz nižší střední třídy této světoznámé značky. Představila se v roce 2009 na autosalonu v Ženevě a zaujala. Dynamický design navazuje na generaci předchozí, technologie poskočily o generaci a máme tu krásný vůz, který vyhrál nejeden srovnávací test uznávaných  
časopisů. Chcete ji? Máte šanci.

Soutěž o Mazdu 3 probíhá v pražské Galerii Butovice v prodejně INNOTECH a zároveň také na internetové stránce prodejce, www.innotech.cz.

Nesoutěží se jen o novou Mazdu, cen je samozřejmě mnohem více a vyhrát může až tisícovka ze soutěžících. Druhou cenu tvoří vyhledávací systém Sherlog, třetí sada litých kol společnosti Alcar, čtvrtá cena je zabezpečovací systém proti krádeži Construct a pátý vylosovaný účastník dostane osobní monitorovací systém Guardys.

Tím výčet cen zdaleka nekončí, ve výběru najdeme také dárkový poukaz na víkend pro dva ve Vinařství u kapličky, kde se točil také film Bobule 2. Zároveň je možné vyhrát od tohoto vinařství kvalitní víno. Najdeme zde i motorový olej Mobil 1, prevenci defektů Tyreguardian, chiptuning motoru a další.

Podrobnosti k soutěži je možné nalézt na stránce www.innotech.cz. Je zde zároveň možné se soutěže přímo zúčastnit. Soutěž trvá do 31.3.2011.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu