James May vysekl obrovskou poctu Volkswagenu. Vyrábí prý jediné auto, které skutečně potřebujeme

James May ve svém posledním videu pro DriveTribe vysekl poctu Volkswagenu Golf

James May ve svém posledním videu pro DriveTribe vysekl poctu Volkswagenu Golf | foto: Drive Tribe

James May je zkušeným motoristickým novinářem, který se nejvíce proslavil natáčením pořadů Top Gear a Grand Tour. V posledních měsících se však stále aktivněji věnuje i natáčení videí pro motoristickou sociální síť DriveTribe, kterou založil společně s Jeremy Clarksonem a Richardem Hammondem. Na rozdíl od televizních show se však na DriveTribe obvykle snaží poskytnout svým divákům i užitečné spotřebitelské rady. Včetně doporučení jediného vozu, který svět skutečně potřebuje.

Ve svém posledním videu, které nese titul „James May solves the Internet's motoring problems" - tedy James May řeší motoristické problémy internetu, se James May snaží nabídnout odpověď lidem, kteří mu napsali právě prostřednictvím sociální sítě DriveTribe. A překvapivě se několikrát jednalo i o hodnotné a praktické rady, i když tedy ne vždy

Hned první dotaz, který přišel ze zámoří, žádá o pomoc s výběrem nového automobilu, který by neměl být moc drahý, měl by být kompaktní a jízda s ním by měla být zajímavá a zábavná. Mezi jeho favority zatím patří Fiat 500 Abarth a Mini Cooper S Hardtop, nicméně rád by si nechal poradit i jinou zajímavou alternativu.

zdroj: youtube.com

„Řekl bych že Golf.. Golf je odpovědí na všechno, jak víme. A je to vlastně jediné auto, které by opravdu mělo existovat. Ano, Mini a Abarth jsou fajn, ale zkus i Golf, nebo Rabbit - jak to možná nazýváte. Takže - kup si Golf." Nabízí se však otázka, zda May tou dobou již věděl, že tradiční Golf patrně v zámoří skončí. Místo něj už bude automobilka nabízet pouze model GTI, který by však měl požadavkům tazatele stále vyhovovat.

V dalších částech videa pak ale James May odpovídá ještě na další zajímavé dotazy, včetně rad jak „decentně" utnout připomínky spolujezdce ke stylu vašeho řízení, zodpovídá stále častější otázku „zda je v dnešní v pořádku nevědět jak jezdit s manuální převodovkou a zda na tom záleží," diagnostikuje krizi středního věku, radí s výběrem nenápadného auta schopného vyrazit posádce dech svou akcelerací a v závěru doporučí rozvod.

Pokud vám tedy vyhovuje styl, s jakým se James May vrhá na zodpovídání různých dotazů, rozhodně byste měli tohle video dokoukat. Kromě pár zajímavých spotřebitelských rad se totiž jistě pobavíte nad klasickým suše britským humorem a také se dozvíte, že James May se může pochlubit akademickým titulem „Doctor of Letters," který je ve Velké Británii postaven i nad tituly jako Ph.D.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu