Jeremy Clarkson přišel o hlavu. V nové epizodě mu ji rozbije James May

Záběry ze čtvrté epizody 3. série The Grand Tour (TV pořad Amazonu)

Záběry ze čtvrté epizody 3. série The Grand Tour (TV pořad Amazonu) | foto: youtube.com

Amazon se pochlubil novou ukázkou na čtvrtou epizodu nové série Grand Tour, kterou odvysílá v pátek 1. února. Hlavní roli budou mít tentokrát evropské pickupy, které trio moderátorů prověří v různých (převážně extrémních a zbytečných) disciplínách. Kromě jiného bychom se však měli dočkat testu i dalších vozidel, jako bude Jaguar XE Project 8.

Pickupy byly dlouhou dobu spjaty převážně s USA, v posledních letech však vzrůstá jejich popularita i na starém kontinentu, na což zareagovalo hned několik automobilek. Hvězdami této epizody se tak stanou Volkswagen Amarok, Mercedes-Benz X Class a Ford Ranger.

zdroj: youtube.com

Za jejich volantem si trojice moderátorů vyzkouší to, kvůli čemu si lidé pckupy nejčastěji kupují. Dojde tedy na stěhování extrémního množství nábytku, zemědělství a přestavbu na bojové vozy s kulomety na korbě. Ve výsledku se tak můžeme těšit i na střelbu z těžkých zbraní a pár pořádných výbuchů.

Chybět nebudou ani tradiční závody ve sprintu, tentokrát ovšem s pořádným nákladem na korbě. Třešničkou na dortu se pak stane již avizované rozbití hlavy Jeremy Clarksona, respektive jeho busty na vysokém podstavci, ve stylu strhávání soch padlých diktátorů.  Hammond pak opráší své znalosti s rozbíjením věcí a se svým Rangerem si pořádně zaskáče.

Zajímavý ale jistě bude i klasický test extrémního Jaguaru XE Project 8, kterého se zhostí Jeremy Clarkson a pořádně ho prožene po Ebola-dromu. Pro připomenutí, tento Jaguar pochází z limitované edice 300 kusů a pod jeho kapotou bije kompresorem přeplňovaná V8 o výkonu 600 koní, se kterou umí zrychlit z 0 na 100 km/h za 3,7 sekundy a dosáhnout rychlosti až 322 km/h.

Nová epizoda přichází po Kolumbijském speciálu, který byl rozdělen na dva díly odvysílané během minulého pátku a soboty. Během nich se Clarkson, Hammond a May vypravili na cestu do několika extrémních míst napříč jihoamerickým státem, aby pořídili fotografie několika volně žijících zvířat. A to včetně hrocha, kterého by zde čekal málokdo.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu