Talentovaná fotografka nemůže opustit svůj byt, přesto fotila auto na 3000 km vzdáleném ostrově

Fotografka trpící agorafobií nafotila nový Lexus UX na ostrově vzdáleném 3000 kilometrů ze svého domova

Fotografka trpící agorafobií nafotila nový Lexus UX na ostrově vzdáleném 3000 kilometrů ze svého domova | foto: Lexus

Známá fotografka Jacqui Kennyová nemůže vyjít z domu. Trpí totiž vzácnou agorafobií. Má strach z většího počtu lidí a prostoru většího, než je její byt. Přesto pořídila úžasné fotky ostrova Lanzarote. Fotky totiž vyfotila na dálku z paluby nového modelu Lexus UX. A to ze vzdálenosti 3000 km.

Ostrov zároveň nikdy předtím nenavštívila. Kennyová zkoumá svět prostřednictvím internetu ze své londýnské domácnosti, odkud zachycuje mimořádné snímky z celého světa.

Spolupráci s ní Lexus domluvil v rámci uvedení nového kompaktního crossoveru Lexus UX. Výsledkem je tak celosvětově první umělecké fotografování řízené kompletně na dálku.

„Jelikož se potýkám s agorafobií, daleké cesty jsou pro mne často obtížné, takže je úžasné mít takovou příležitost zkoumat svět novým způsobem a touto cestou odhalovat nové mimořádné a překvapivé věci,“ říká Jacqui Kennyová.

zdroj: youtube.com

Model UX spojuje prvky nového designu a technologií s novými hospodárnými pohony. „Lexus UX je určen pro moderní průzkumníky ve městech, hledající svěží, aktuální a dynamickou formu luxusního cestování automobilem,“ komentovala Čika Kako, výkonná viceprezidentka Lexus International a hlavní konstruktérka modelu UX. „UX jsme navrhovali tak, aby oslovil mladší zájemce, kteří hledají nejen něco nového a zajímavého.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu