BMW prodalo zánovní M3, byla však zdeformovaná od Clarksona

BMW M3 na testovací dráze Top Gearu

BMW M3 na testovací dráze Top Gearu | foto: thesun.co.uk

Pokud jste pravidelným divákem motoristického pořadu Top Gear, jistě víte, že Jeremy Clarkson otestoval současné BMW M3 ve čtvrté epizodě dvaadvacáté série. S vozem se opravdu nemazlil a dal mu co proto. Jenomže málokdo by si pomyslel, že auto poputuje ještě jinam než na testovací okruh Top Gearu.

Sedmadvacetiletý Brit, Rob Willis, zašel do místního dealerství BMW v Kentu a měl zájem výhradně o nové BMW M3. Prodejce mu samozřejmě vyhověl a prodal mu vůz, který byl zrovna „na skladě“. Willis zaplatil za mnichovský sedan 50 000 liber (v přepočtu asi 1,87 milionu korun) a samozřejmě měl z toho radost.


BMW by topgear2015

Jenže po pár desítkách ujetých kilometrů si všiml, že M3 má nějaké problémy s brzdami i řízením. Asi tak měsíc od koupě se díval s manželkou na výše zmíněnou čtvrtou epizodu 22. série britského pořadu a manželka si všimla, že testovací M3 v rukách Jeremyho Clarkson má stejné poznávací značky jako jejich vůz před domem.

Poté Willis ihned vyrazil zpět do místního dealerství a žádal vysvětlení. Prodejce uznal chybu a nabídl mu zcela nové BMW 330d a plno výhod k tomu. Zástupci showroomu přiznali, že byla chyba prodat M3 v takovém stavu, jelikož už nebyla vhodná pro další cestování. Rob Willis se k tomu vyjádřil následovně: „Je to skandál, mám osmiletou dceru a tři mladé synovce. Riskoval jsem jejich životy.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu