BMW 530Le Plug-in hybrid - koupíte ho jen v Číně!

BMW představilo na Guangzhou Auto Show v Číně speciální hybridní model 530Le. Ten bude exkluzivně v prodeji jen v Číně.

Zvenku vypadá vůz v podstatě stejně jako konvenční běžná verze řady 5, s výjimkou dodatečného víčka na levé straně zadního nárazníku a nápisu "530Le" na trupu. Speciální verze určená jen pro Čínu bude k dispozici výhradně ve stříbrném laku karoserie Brilliance. Ekologicky smýšlející BMW je poháněno čtyřválcovým motorem N20, který spolupracuje s elektromotorem a osmistupňovou samočinnou převodovkou ZF.

Motor vygeneruje 242 koní a spolu s elektromotorem poskytuje plug-in hybridní řada 5 celkový výkon 272 koní. Ještě důležitější je, že vozidlo má průměrnou spotřebu paliva jen 2,1 litru na 100 km a vypouští emise CO2 ve výši 49 g / km. Elektrické BMW 5 přitom na jedno nabití ujede vzdálenost až 58 km, během níž může zasáhnout maximální rychlosti 120 km / h. No řekněte, brali by jste, aby se provedení 530Le prodávali i v Evropě?

BMW 530Le je naplánováno v vstoupit do prodeje v příštím roce ve městě Shenyang, v provincii Liao-ning a bude nabízeno pouze ve verzi s dlouhým rozvorem, očemž napovídá i písmenko L v názvu vozu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu