Inteligentní KITT ze seriálu Knight Rider je na prodej!

Pamatujete si na slavný akční seriál z 80. let s názvem Knight Rider, kde hrál dřívější ženský idol David Hasselhoff a jeho parťákem byl mluvící černý automobil KITT?

Pokuď ano a vždy jste snili o tom, že právě mluvící KITT by byl tím pravým ve vaší garáži, máte možnost si jej opravdu koupit. Jedna originální replika vozu ze seriálu Knight Rider je nyní k mání a to za aktuální cenu 16.000 dolarů. Jedná se o dokonalou repliku, která hrála přímo v seriálu Knight Rider a řídíl jí David Hasselhoff. Vozidlo oplývá všemi běžnými funkcemi a navíc byly instalovány  nůžkové dveře a stavitelný podvozek.

Asi nejvíce je ale působivý interiér, kde lze spatřit všechno, co jsme v seriálu Knight Rider viděli. Podsvícené pedály, kompletní digitální přístrojovou desku a konzoly, na přední kapotě proužek s červenými diodami, které se pohybují a mnohem víc. Vůz dokocne i mluví, přeinstalováno má přibližně 4000 hlášek a zvuků, 5,0-litrový motor V8 je navíc zesílen, svůj výkon  posílá na zadní kola přes automatickou převodovkou.

Replika vozidla KITT měla vyvolávací cenu 15.000 dolarů ale v okamžiku zapsaní nejvyšší nabídky se přidal další zájemce a cenu zvýšil na 16.000 dolarů. Prodávající odhaduje, že celkově se vůz prodá 30.000 až 50.000 dolarů.  Osoba, která si KITTA koupí,  bude muset zaplatit přepravní náklady a přepravu z aktuálního umístění vozidla, které stojí v Irském muzeu stylových filmových ikon. 

Zdroj: julienslive.com přes motorauthority.com


Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu