Nový Opel Astra SportsTourer Steinmetz + video

Astra Sports Tourer

Astra Sports Tourer | foto: Archiv AutoRoad.cz

Nejnovější Astra v kombi verzi se dočkala úpravy od svého dlouholetého tunera, firmy Steinmetz.

Firma Steinmetz se úpravou Opelů zabývá už hodně dlouho. Jejich nejnovějším počinem je speciální úprava Astry SportsTourer. Tuning se týká pouze vzhledu, pohon zůstal pro tentokrát nedotčen.

Celý podvozek byl snížen o 40 mm, stále ale nad silnicí zůstalo dostatek místa pro pohyb ve městě. Kola pocházejí také od Steinmetzu a mají rozměr 8.5J x 19" ET 39. Vejdou se hezky do podběhů, ty tak není potřeba upravovat. Pneumatiky o rozměrech 235/35 R19 by měly být podle doporučení výrobce buď od Michelinu nebo Continentalu. Podvozek je i po úpravě stále funkční se systémem FlexRide.

Na karoserii je úplně nový bodykit obsahující upravený přední a zadní spoiler, koncovky výfuku nebo jinou masku chladiče. Na bocích pak najdeme decentní polepy s názvem tunerské firmy. Do interiéru si němci také nachytali jednu specialitku. Na přání dostanete displej ukazující právě zařazený rychlostní stupeň. Význam nám ale poněkud uniká, zvlášť když je umístěn hned vedle řadící páky. Zájemci se ale asi najdou. Jak vypadá úprava vcelku vidíte na fotografiích, popř. si pusťte video pod článkem.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu