Autoškola národa – jste lepší řidič než taxikáři?

Autoškola

Autoškola | foto: Archiv AutoRoad.cz

V sobotu 28. srpna odvysílá Česká televize unikátní projekt ne nepodobný již v minulosti uskutečněnému IQ testu národa. Tentokrát můžete změřit své síly třeba s taxikáři nebo řidiči kamionů.

Na prvním programu České televize si budou moci diváci vyzkoušet řešení dvaceti různých dopravních situací a prostřednictvím sms nejen porovnat znalosti s vybranými skupinami řidičů, jako jsou například taxikáři, kamioňáci či motorkáři, ale pokud nepřijdou o virtuální řidičák, budou zařazeni do slosování o Ford Focus 1.6 Trend Plus. Cena všech poslaných zpráv činí dohromady 30 Kč, což, jak říkají sami organizátoři, není víc než litr benzínu. O formě testů si můžete udělat obrázek z přiloženého videa.

Záštitu nad projektem převzalo ministerstvo dopravy i Policie ČR. Mediální tváři Autoškoly národa je Karel Hynek, kterého mnozí znají z pořadu Na Stojáka. V přímém přenosu se dále představí Ivo Šmoldas, Veronika Žilková, Diana Kobzanová, Lucie Výborná a Radek Brzobahatý se synem Ondřejem. Takže nezapomeňte 28. srpna od 20:30 na ČT1. Pokud máte chuť zúčastnit se natáčení přímo na místě, zkuste štěstí vyplněním tohoto formuláře.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu