Volkswagen Robust bude i v Evropě

Robust

Robust | foto: Volkswagen

Vedení automobilky Volkswagen upřesnilo své záměry a cíle, které se týkají nového pick-upu Robust, který se teprve zanedlouho oficiálně představí světu. Uvidíme ho asi i v Evropě, ale až jednou, časem.

Již dříve jsme se z úst nejpovolanějších dozvěděli, že Volkswagen svého pracanta zacílí na trhy v Jižní Americe, tedy na Brazílii, Argentinu a okolní státy. S podivem není ani to, že Robust se obejeví i v Austrálii, kde je o podobná monstra také zájem.

Trochu více překvapí absence USA ve výčtu trhů. Vzhledem ke dřívějším vyjádřením ohledně nového Golfu, který měl, neměl a měl přijít to není až tak s podivem, nízké ceny za oceánem ve spojení s nepříliš výhodným kurzem nezadávají přílišný důvod k investicím a prodejům.

Novinkou je vyjádření, že Robustu se dočká i Evropa. V současné době ovládají trh s pickupy Japonci, Mitsubishi, Toyota, Nissan. Robust by byl jistě vítaným čerstvým větrem. Nepřijde ovšem dříve než v roce 2010 a je otázkou jak moc změní vyhlídky automobilky současná ekonomická nestabilita.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu