VW Passat ve verzi Individual

Passat

Passat | foto: Volkswagen

Passat „individual“ kombinuje vyjímečný design a exkluzivní výbavu. Z venku chytí za oko luxusní chromové doplňky s 18" koly. Propracované kožené čalounění s ojedinělou výbavou překoná vaše představy.

Návrhový balík je určen pro model Passat a Passat variant. Zákazník si může nyní vybrat mezi světlými nebo chromovými verzemi mřížky chladiče, rámu oken, prahy dveří a zadního nárazníku. Dále nalezneme v interiéru kvalitní Napa kůži v kombinaci černé se sněhově krémovou barvou. Toto je první Volkswagnovo vozidlo se speciálním lakem, který vyžaduje speciální kovový postřik, výsledkem je jemně třpytivý lak s velmi vysokou kvalitou a odolností proti trhlinám, oděru či rozežírání.

Antracitové kola „Chicago“ o velikosti 18-ti palců v chromové povrchové úpravě dává Passatu zvláštní sportovní vzhled. K pořádným kolům patří i řádné snížení, sportovní podvozek je oproti seriovému o 15mm níže. Zadní a boční zadní okna jsou zatmavené.

Ve výbavě nechybí multifunkční volant, mlhovky, vyhřívané přední sklo a sedadla a to i vzadu. O teplotu se postará dvouzónový climatronic a o muziku kvalitní reprosoustava s radiem a CD mechanikou.

Zdroj: Volkswagen group

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu