VIDEO - Mercedes nadále odhaluje nový C63 AMG Coupe

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe (2016)

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe (2016) | foto: Mercedes-Benz

Divize Mercedes-AMG vydala nový snímek a video, na kterém se nám představue nadcházející generace ostrého vozu Mercedes C63 Coupe.

Hlavně video ukazuje určité střípky z kabiny a záblesky interiéru mohou leccost napovědět o tom, co vlastně budoucí majitele čeká. Co se týče vzhledu, předchozí špionážní fotky ukázaly, že C63 AMG Coupe dostane agresivní masku a stylovou zadní část se čtyřmi koncovkami sportovního výfukového systému.

Stejně jako C63 AMG sedan, bude i kupé poháněno twin-turbo 4,0-litrovým osmiválcem, který nabídne 469 koní a 648 Nm točivého momentu. Pohonná jednotka bude spojena se sedmistupňovou převodovkou AMG SPEEDSHIFT MCT, která by měla umožnit vozidlu zrychlení z 0-100 km/h za přibližně čtyři sekundy. Tak jako vždy očekávejme v základu elektronicky omezenou nejvyšší rychlost 250 km / h.

Můžeme také počítat s tím, že přijde vysoce výkonná verze S, jenž dostane posílený motor. U něj se dočkáme 503 koní a 698 Nm točivého momentu, což postačí na zrychlení z  0-100 km/h za zhruba 3,9 sekundy. Elektronicky omezená nejvyšší rychlost pak bude činit 289 km / h.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu