Další generace Opelu Astra na exluzivním renderu

Opel Astra nové generace se již pomalu chystá ukázat světu a my vám přinášíme render, jak pravděpodobně bude vypadat její podoba.

Astra převezme některé designové prvky z menšího Adama. Zároveň se stane první Astrou, jenž má být vyráběna zcela mimo území Německa. Podle dosavadních zpráv se totiž její produkce bude odehrávat v Ellesmere Port, ve Spojeném království a ve městě Gliwice v Polsku. Předpokládá se, že příští generace bude o něco větší než dnešní model, takže by přinést větší prostornost v interiéru.

Nová Astra ve verzi hatchback shodí až 100 kg na své váze, sedmá generace by také mohla přinést nezávislé zavěšení zadních kol, nově vyvinutou šestistupňovou manuální převodovku a novou generaci výkonných čtyřválcových zážehových a vznětových motorů.

První na trh přijde verze hatchback, a to ve druhé polovině roku 2015, počátkem roku 2016 bude následovat verze kupé a sedan, zatímco verze OPC přijde jako poslední. Opel již dříve oznámil, že Astra vstoupí do výroby někdy v roce 2015 a vydrží na trhu minimálně do roku 2020.

zdroj: Worldcarfans, Opel

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu