Aston Martin Rapide 2 - první exkluzivní návrh nového sedanu

Jeden šikovný čtenář serveru Worldcarfans představil svůj návrh, jak by podle něj mohla vypadat druhá generace luxusního sedanu do Aston Martin.

Jedná se o jím vytvořený render, jak by si on představoval Aston Martin Rapide. Inspirací mu bylo hned několik modelů, ovšem asi nejvíce si půjčil od straně velice vzácného Astonu Martin One-77. Ostatně, jeho designové prvky jsou na snímku nejvíce patrné. Jedná se hlavně o masivní přední nárazník a nebo boční prahy.  To vše podtrhuje dvojice nových světlometů se ztmavenou optikou.

Široké rozkročení vozu jako takového z něj dělá hodně mužný model a síly bude mít jistě na rozdávání.  Čtenář u svého návrhu instaloval novému Rapide i velká černá lesklá litá kola, to aby se agresivní postoj ještě více zvýraznil. 

Druhá generace Astonu Martin Rapide zatím není v plánu automobilky. Ta sama říká, že se teď bude zabývat vývojem svých klíčových modelů, kterými jsou DB9, Vantage a Vanquish.  V pořádníku je i velký Aston Lagonda, takže Rapide jde zatím stranou. 

Zdroj: atelier-valdeig.de

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu