Volkswagen Passat nové generace se již brzy ukáže

Nový Volkswagen Passat by se měl veřejnosti poprvé ukázat letos na podzim a my vám přinášíme první detailnější informace, co že vlastně nová generace nabídne.

Passat nové generace dostane o mnoho více sportovnější vzhled, sortovní styling bude spíše než sedan připomínat kupé se čtyřmi dveřmi. Celý vůz zkrášlí chromované lišty a na zádi se v základu usadí duální výfukový systém. Výbava nového Passata bude nadmíru bohatá, dle informací se v základní výbavě ocitne heads-up displej a 12,3-palcová digitální přístrojová deska. Můžeme také očekávat  nový informační a zábavní systém, který lze synchronizovat s tablety a chytrými mobilními telefony.

Pod kapotou očekávejme twin-turbo čtyřválcový motor o objemu 2,0 TDI, který poskytne výkon 240 koní a 500 Nm točivého momentu. Ten bude napojen na sedmistupňovou převodovkou DSG a vůz bude využívat pohon všech čtyř kol. V roce 2015 můžeme očekávat, že na trh přijde i plug-in hybridní varianta s 1,4-litrovým zážehovým motorem TSI a elektromotorem. K dispozici bude i sortiment jiných motorů s výkonem v rozmezí od 120 do 280 koní výkonu.

Zdroj: AutoBild a auto motor und sport

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu