Mercedes-Benz třídy S: superluxusní W222

mercedes-benz s

mercedes-benz s | foto: Archiv AutoRoad.cz

Premiérové představení se blíží. Získali jsme nové informace a neoficiální fotografie

Datum oficiálního představení superluxusního vozu třídy S se nezadržitelně blíží. 15. květen je již za dveřmi, proto se nemůžeme divit prvním neoficiálním informacím a fotografiím, které vypustil nejmenovaný zdroj na internet.

Fotografie zachycují interiér vrcholného vozu třídy S, vybaveného nejmodernějšími technologiemi, prvotřídními materiály v rámci 130% kvality. Není se čemu divit. Výrobce musí vyplnit modelovou díru po končících superluxusních vozech stuttgartského Maybachu. Překvapit nás proto nemohou sedačky premiérové kvality s masážními funkcemi, řadou velkých obrazovek, umístěných jak u řidiče a spolujezdce tak u spolucestujících v zadní části vozu, vysoce výkonný audio systém s 24 reproduktory a obrovským množstvím tlačítek a kurzorů.

Roušku nabízených dieselových agregátů prozatím nikdo neodkryl, benzinové agregáty však doznaly základního seznamu. Výkonové verze s přízvisky S 350 Bluetec, S 400 Hybrid, S500 doplní S 63 AMG a S65 AMG V12 Biturbo, nabídnou výkon 192 kW, 243 kW, 324 kW, verze od AMG pak 426 kW a 485 kW. Kromě nich se očekává trocha ekologie v podání modelu S500 Plug-in Hybrid, dále pak S 63 s pohonem 4x4.

Samozřejmostí je širší nabídka i v provedení karoserií. Nezůstane jen u klasického sedanu, v prodeji se objeví verze Long s očekávanou délkou kolem 5,5 metrů, kabriolet či kupé. Závěrem dlužno říci. Jen 9 dní a budeme vědět víc.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu