Událost roku 2008 u Porsche

Porsche

Porsche | foto: Porsche

Fascinující technická úroveň. Neodolatelný nástup. Vysoká výdrž. Enormní atletika. A vždy ve špičkové formě. To je program Porsche.

To, co zní jako popis perfektního sportovce, jsou mnohem spíše důvody, proč má Porsche tolik nadšených fanoušků po celém světě. A proto je také úplně jedno, co sportovní rok přinese.

Ta pravá událost přichází pro všechny řidiče Porsche již nyní. Začátek jarní a letní sezóny je skutečnou velkou událostí, kterou každý řidič Porsche rok co rok toužebně očekává. Abyste Váš vůz Porsche perfektně připravili na přicházející výzvy, nabízí Vám Porsche rozsáhlý program, který je zcela přizpůsobený individuálním požadavkům Vašeho modelu.

Program Tequipment Léto 2008. Ať již sportovní koncovka výfuku, karbonové lišty nebo přijímač DVB-T: Vybavte Váš vůz Porsche zcela podle Vašich požadavků. A to při plném zachování záruky. Zde naleznete produkty, které můžete během doby Akce na technické vybavení zakoupit obzvláště výhodně. Celkový program pro Váš model zjistíte kdykoliv ve Vašem Porsche Centru.

Veškeré výrobky programu Tequipment jsou vyvíjeny specificky pro každý model s ohledem na celý vůz stejnými inženýry a designéry, kteří odpovídali rovněž za vývoj vozu. Svůj vůz Porsche tak můžete dovybavit i po letech při plném zachování záruky. Pro ještě větší požitek z jízdy. A pro ještě více momentů překvapení.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu