Montezemolo se směje spekulacím ohledně platů i budoucnosti pilotů Ferrari

di Montezemolo, Luca

di Montezemolo, Luca | foto: Scuderia Ferrari

Prezident Ferrari Luca Di Montezemolo se jen směje spekulacím ohledně budoucnosti Fernanda Alonsa a Kimiho Räikkönena v Maranellu.

Luca Di Montezemolo se navzdory další nevydařené sezóně v podání Ferrari neobává, že by jejich současní piloti tým opustili. Alonso i Räikkönen mají smlouvy - Španěl do roku 2016 a Fin do konce příštího roku.

Montezemolo však označuje spekulace o jejich odchodu za nepodložené a s oběma piloty nadále počítá.

"Máme štěstí, že za nás jezdí dva šampioni, kteří pracují společně s týmem na tom, abychom byli opět konkurenceschopní. Každé léto se pochopitelně objevují podobné spekulace ať už ohledně smlouvy s Alonsem či výplat pilotů. Pokaždé se objevují hloupé příběhy," prozradil pro oficiální stránky týmu.

Dodal, že jejich piloti nyní musejí odpočívat, aby se dostali do formy, protože je potřebují v plné síle. Popřál také vše nejlepší Räikkönenovi k nastávajícímu otcovství.

Okomentoval také personální změny, které v týmu probíhají. "Děláme organizační změny i v našem přístupu. Udělali jsme důležitá rozhodnutí a značný pokrok, i když to na výsledcích není vždy vidět. Cílem je dostat se zpět na vrchol co nejrychleji," uvedl.

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu