Naznačila to již kvalifikace

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

SCUDERIA TORO - ROSSO - REVIEW; Šesté místo Vettela ve včerejší kvalifikaci nebyla jen hra s malým množstvím paliva. Na stejné pozici totiž neměcký mladík dojel i dnes a zaslouženě se raduje ze zisku 3 bodů.

Sebastian Vettel, 6.
Neuvěřitelné! Perfektní den. Byla to zábava, i když nároční a hodně horká. Start se mi na špinavé části tratě nevydařil a v nájezdu do první zatáčky jsem byl příliš blízko Kimiho, naštěstí jsem svou pozici před Jarnem dokázal ubránit. Na palubě však měl víc paliva a po první zastávce mě předjel. S tímhle výsledkem však musíme být spokojeni. Po celý víkend jsme neudělali žádné chyby a maximalizovali jsme náš výkon. Celý tým může být hrdý na to, co jsme dnes dosáhli a doufám, že v dalších závodech budeme znovu v první desítce.

Sebastien Bourdais, 10.

Tohle byl velmi povedený závod, kromě faktu, že jsem kolidoval s Heidfeldem a nalomil si přední křídlo. Byla to škoda, protože jsem s tím jel 17 kol a ztratil tak kolem 20 sekund. Zbylé dva stinty měli solidní kvalitu. S výsledkem jsem spokojen, měli jsem dobrou strategii. Tohle je můj nejlepší výsledek od Austrálie, hlavně v druhém stintu jsem si věřil, když se trať pogumovala, mohl jsem pořádně zatlačit.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu