Dokonce i španělský tisk chválí Hamiltona

Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Španělé jsou podobně jako Italové nacionalisti a vidí před sebou pouze úspěchy vlastních jezdců nebo týmu, pochvalná slova ke konkurenci nemíří příliš často.

Ovšem Lewis Hamilton předvedl v Silverstone výkon hodný opravdového mistra, čehož si nevšimli jen odborníci, ale i široká veřejnost včetně tisku.

V loňském roce byl Hamilton na nepřátelské straně a v McLarenu ubližoval chráněnci Alonsovi, španělský tisk si této situace velmi všímal a málokdy se Hamiltonovi dostalo kladných slov.

Nicméně v letošním roce jsou Hamilton s Alonsem na zcela jiné úrovni, tudíž novináři z Pyrenejského poloostrova mohou pět chválu i na britského jezdce.

Hamilton dostal od deníku Dario AS označení: „Ten nejlepší v chaotickém závodě.“ Jedny z největších španělských novin El Pais pro změnu uvedly: „Hamilton tančil na vodě s čistou hlavou a zavřel pusu kritikům.“

David Coulthard patří k častým kritikům čehokoliv a zpravidla najde vždy nějakou černou skvrnu na dobré věci, ovšem k výkonu kolegy žádné výhrady neměl. „Skoro celý závod jsem viděl na televizi. Neuvěřitelná práce. Lewisi, velmi dobře.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu