Nový Passat Alltrack přichází na český trh, známe jeho ceny a výbavu

ar5, 27. října 2015, 08:43 Google+

Nový Volkswagen Passat Alltrack lze již objednávat u českých prodejců Volkswagen.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Volkswagen Passat Alltrack (2015)

Volkswagen Passat Alltrack (2015) | foto: Volkswagen

Sdílejte článek

Novinka, která rozšiřuje rozmanitou nabídku modelové řady Passat, nabízí veškeré přednosti praktického a prostorného modelu Passat Variant a přidává k nim robustní design ve stylu SUV a schopnosti pro jízdu i mimo zpevněné cesty. Nový Passat Alltrack je k dispozici s atraktivní sériovou výbavou za ceny již od 910 900 Kč.

„Po velmi úspěšném vstupu osmé generace modelové řady Passat na český trh rozšiřujeme nabídku o nový všestranný model Passat Alltrack, který je koncipován i pro jízdu mimo zpevněné cesty a náročný provoz při přepravě lodí nebo přívěsů. Naše novinka tak přesvědčí náročné zákazníky nejen svým atraktivním designem, ale i vnitřními kvalitami, které spojují výhody klasického osobního kombi a SUV,“ říká Daniel Harant, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika.

Zákazníci na českém trhu mohou objednávat nový Volkswagen Passat Alltrack se čtyřmi různými motory. Vstupní verze 2.0 TDI SCR 4Motion se šestistupňovou mechanickou převodovkou a výkonem 110 kW (150 k) stojí 910 900 Kč. Výkonnější varianty oblíbeného vznětového dvoulitru poskytují 140 kW (190 k), resp. 176 kW (240 k), a jsou sériově vybaveny dvouspojkovou převodovkou DSG. Jejich cena byla stanovena na 1 027 900 Kč, resp. 1 089 900 Kč. Pro příznivce zážehových motorů je připraven Passat Alltrack 2.0 TSI 4Motion se sedmistupňovou převodovkou DSG a výkonem 162 kW (220 k) za 1 019 900 Kč.

Bohatá sériová výbava zahrnuje mimo jiné parkovací senzory Park Pilot vpředu a vzadu, asistenta rozjezdu do kopce, systém sledování únavy řidiče, adaptivní tempomat ACC se systémem Front Assist a funkcí nouzového brzdění City, třízónovou automatickou klimatizaci Climatronic, 17“ kola z lehké slitiny, rádio Composition Media s 6,5“ barevným dotykovým displejem a 8 reproduktory, dále vyhřívání předních sedadel a trysek ostřikovačů čelního okna a tříramenný multifunkční volant obšitý kůží.

Nový Passat Alltrack zaujme svým robustním „offroadovým“ stylem, sériově dodávaným pohonem všech kol a nejmodernější technikou. Osobitý design je tvořen mimo jiné upravenými nárazníky včetně ochranného panelu spodní části vozu se vzhledem ušlechtilé oceli, robustním lemováním podběhů kol a rozšířenými bočními prahy v odstínu „Antracit“. Díky světlé výšce zvýšené o 27,5 milimetru na 174 mm si Passat Alltrack poradí s každou jízdní situací.

V neméně atraktivním interiéru nalezne pohodlí až pět osob. Variabilní uspořádání sedadel umožňuje rozšíření zavazadlového prostoru až na 1769 litrů. Přístrojovou desku a vnitřní výplně dveří zdobí obložení „Tracks“ a sedadla jsou čalouněna kombinací Alcantara/tkanina, přičemž na opěrkách hlavy jsou nápisy „Alltrack“, které vítají cestující při nastupování také na prahových lištách z ušlechtilé oceli. Příjemnou atmosféru při komfortním a rychlém cestování i na velkých vzdálenostech vytváří efektní osvětlení prostoru pro nohy vpředu.

Passat Alltrack zároveň boduje nejmodernější technikou. Speciální jízdní režim Offroad vhodně upraví pro jízdu v terénu nastavení asistenčních systémů, podvozku a sériově dodávaného pohonu všech kol 4Motion, jehož činnost optimalizují funkce elektronických uzávěrek diferenciálů EDS a XDS+ (XDS+ pro verze 150 k a 190 k na přání). Passat Alltrack tím potvrzuje své všestranné nadání pro suverénní jízdu po silnici i mimo zpevněné cesty.

Vynikající jízdní komfort umocní adaptivní regulace podvozku DCC s variabilně nastavitelnými tlumiči, která se dodává na přání a pro oba nejvýkonnější motory sériově. Passat Alltrack je navíc ideálním vozem pro jízdu s přívěsem, který může mít v brzděné variantě hmotnost až 2200 kg při 12% stoupání. Manévrování s přívěsem usnadní inovativní Trailer Assist, který zajišťuje automatické řízení soupravy při couvání.

Pro nový Passat Alltrack je navíc na přání k dispozici široká nabídka komfortních, informačních, zábavních a asistenčních systémů. Mezi ně patří nejmodernější audiosystémy, head-up displej, App-Connect (Apple CarPlay™, Google Android Auto™, a MirrorLink™), Media Control s možností připojení tabletu a Car-Net s internetovými službami Guide & Inform.

Vytisknout

Diskuze: Nový Passat Alltrack přichází na český trh, známe jeho ceny a výbavu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

reklama

Doporučujeme

Mercedes-Benz a srovnání (ne)originálních kol

VIDEO: Mercedes-Benz ukazuje, co (ne)vydrží neoriginální kola

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

  2. Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud