Osvěžený design pro VW Sharan

Pro podzimní sezonu připravila automobilka VW lehkou modernizaci vzhledu úspěšného rodinného modelu Sharan.

Na první pohled je patrné nové provedení masky chladiče ozdobené chromem, pozměněna byla i kapota motoru. Modely Volkswagen Sharan ve výbavě Comfortline a vyšší mají chromovanými lištami lemované nárazníky a boční ochranné prvky. Pochromované mohou být také střešní ližiny.


Zajímavým prvkem jsou boční směrová světla integrovaná do krytů vnějších zpětných zrcátek. Zcela nová jsou zadní koncová světla a vnímavému pozorovateli neujdou ani masivnější dveřní prahy.


Nová je také nabídka laků karoserie. Barevná škála nyní zahrnuje osm nových laků, od perleťové modrého až po šedý "Stonehenge". Nabídka litých kol se rozšířila o šestnáctipalcové disky "Valencia" a "Sevilla" a sedmnáctipalcová kola "Zandvoort".


Modernizací prošel i interiér Sharanu, ve kterém se objevila řada nových praktických prvků. V zádech opěradel předních sedadel mohou být na přání výklopné stolečky s držáky nápojů. Na zadní straně opěradel sedadel druhé řady jsou zase síťové kapsy, které poslouží při uložení nejrůznějších drobností.

VW ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy