Předpremiéra: Nový Fiat Bravo + video

Bravo | foto: Fiat Group

29. ledna 2007 bude mezinárodním mediím v Římě představena nová generace úspěšného modelu italské automobilky – Fiat Bravo.

Tato novinka vychází z dílny Fiat Style Centre, odkud se vydá v prvních měsících roku 2007 na cestu Evropou. Bravo se bude vyrábět v továrně Piedimonte S. Germano (Frosinone, Itálie).

Jde o kompaktní pětidvéřový hatchback, s délkou 434 cm, šířkou 179 cm a výškou 149 cm, s rozvorem kol 2.6 m a kapacitou zavazadlového prostoru 400 litrů. Ve své třídě se tedy bude řadit mezi top auta.

Novinka směřuje k tomu, aby se stala nejvýznamnějším konkurentem svého segmentu v Evropě. Svými dravými tvary uchvátí nejednoho milovníka italských vozů. Předchůdce tohoto modelu je v novince velmi cítit, přesto tato koncepce určuje zcela nový styl. Konkurenti třeste se!


Nový Fiat Bravo bude k dispozici pro mnoho účelů, už díky výběru motorů, které budou v nabídce. Nabídka motorů bude zahrnovat populární turbodiesel 1.9 Multijets (120 a 150 koňských sil), 90 koňová 1.4 a pak také nový benzínový turbodmychadlový T-JET (se 120 a 150 koňskými silami, tedy 1.4 Turbo), který je kombinací dobrého výkonu a nízké spotřeby.

U Fiatu bude příští rok velmi zajímavým, nedávno PR oddělení zveřejnilo novinku Fiat Linea, Fiat Panda a nyní Bravo.  Co nás ještě čeka?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy