Startuje druhé kolo „Grand Prix SEAT“

ar1, 16. září 2004, 02:03 Google+

Po mimořádném úspěchu jarní kampaně připravil dovozce automobilů SEAT druhé kolo akční nabídky „Grand Prix SEAT“, která přináší výrazná cenová zvýhodnění na všechny modely.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Altea

Altea | foto: Import Volkswagen Group

Sdílejte článek

Na rozdíl od jarní desetidenní akce se podzimní „Grand Prix SEAT II“ jede po celých šest týdnů - konkrétně od 20. září do 31. října 2004.

Vstupenkou do Grand Prix SEAT II je závazná objednávka kteréhokoli modelu značky v uvedeném období (s dodáním do konce roku 2004), výhra v podobě nižší ceny nebo cenově zvýhodněné výbavy činí až 150 000 Kč! Přesně tolik totiž činí bonus pro model SEAT Toledo v nejprodávanější verzi Signo s výkonným turbodieselem 1.9 TDI/110 k, který se v rámci kampaně prodává za pouhých 539 900 Kč. V základní výbavě tohoto modelu přitom nechybí např. automatická klimatizace Climatronic, systémy ABS a TCS, čelní a boční airbagy, kompletní elektrická výbava, autorádio s CD přehrávačem, palubní počítač, stěrače s dešťovým senzorem, nebo šestnáctipalcová kola z lehkých slitin.

Jen o něco nižší bonus ve výši rovných 100 000 Kč má pro své zájemce připraven velkoprostorový SEAT Alhambra. Už za 936 000 Kč je možné získat nejprodávanější verzi modelu Alhambra - Stylance s turbodieselem 1.9 TDI/130 k, který má ve výbavě mj. ABS, čelní a boční airbagy, automatickou klimatizaci Climatronic, kompletní elektrické ovládání oken a zrcátek, palubní počítač, šestnáctipalcová kola z lehkých slitin, xenonové světlomety, tempomat, parkovací pilot, vyhřívané čelní sklo, autorádio
s CD přehrávačem a CD měničem… Velkou výhodou Alhambry je možnost pořídit si verzi, která umožňuje odpočet DPH. Cena základní verze se pak pohybuje už od 649 900 Kč.

Psychologickou cenovou hranici 350 tisíc korun dokázal během akce Grand Prix SEAT II prorazit sportovně laděný hatchback Leon. Ve výbavě Stella se zážehovým čtyřválcem 1.4 16V o výkonu 75 k se prodává už od 349 900 Kč, což je za vůz této kategorie vynikající cena! Tím spíš, pokud se zohlední standardní výbava, obsahující mj. čelní i boční airbagy, protiblokovací systém brzd ABS, výškově i podélně nastavitelný volant, elektrické ovládání oken předních dveří, centrální zamykání s dálkovým ovládáním nebo kvalitní autorádio s CD přehrávačem. Lákavá akční cena modelu SEAT Leon představuje z pohledu zákazníků zvýhodnění o výrazných 50 000 Kč.

Cenově nejpřístupnější nabídkou kampaně Grand Prix SEAT II je SEAT Ibiza. Díky bonusu 40 000 Kč si zájemci mohou už za 249 900 Kč pořídit dobře vybavený model SEAT Ibiza Reference poháněný vitálním zážehovým čtyřválcem o objemu 1,2 l. V základní výbavě tohoto vozu je mj. airbag řidiče i spolujezdce, elektrohydraulický posilovač řízení, výškově a podélně nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, dělená a sklopná zadní sedadla, ukazatel venkovní teploty a na vůz se samozřejmě – jako na všechny ostatní nové modely SEAT - vztahuje záruka SEAT Service® Mobility.

Mimořádně hodnotnou nabídkou je určitě i čtyřdveřový sedan SEAT Cordoba. Díky cenovému zvýhodnění kampaně Grand Prix SEAT II je tento model k mání už za pouhých 278 900 Kč. Jeho výbava je přitom stejně bohatá, jako výbava akční Ibizy – nechybí tedy dvojice airbagů, elektrohydraulický posilovač řízení, nastavitelný volant, sklopná zadní sedadla, záruka SEAT Service® Mobility, navíc Cordoba přidává mimořádně objemný zavazadlový prostor o velikosti 485 l.

Velmi příjemně se v rámci kampaně Grand Prix SEAT II uvádí i letošní novinka
– SEAT Altea. Už za 469 900 Kč si zájemci mohou pořídit tento mimořádně atraktivní model, který vyniká nejenom osobitým designem a variabilním interiérem, ale také bohatou výbavou. SEAT Altea Reference poháněný zážehovým čtyřválcem o objemu 1,6 l a výkonu 105 k má ve standardu např. systémy ABS a TCS, čelní, boční a hlavové airbagy, elektrické ovládání předních oken, dálkově ovládané centrální zamykání nebo ukazatel vnější teploty.

Na startovní rošt Grand Prix SEAT II láká i SEAT leasing: Pokud zájemce zvolí pro pořízení svého nového vozu SEAT leasing od společnosti ŠkoFIN, získá zároveň s klíčky také
CCS kartu na nákup pohonných hmot nabitou na 20 000 Kč - to většině řidičů stačí na nákup benzinu či nafty na celý rok!

Ve velké ceně Grand Prix SEAT II vyhrává skutečně každý, kdo se postaví na start. Jenom se nesmí promeškat kvalifikace do závodu – ta probíhá po šest týdnů
od 20. září do 31. října!


Zdroj a foto: Import Volkswagen Group
Vytisknout

Diskuze: Startuje druhé kolo „Grand Prix SEAT“

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

reklama

Doporučujeme

Primera

Nissan Primera modelového roku 2005

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud