Pech EuroOil-invelt team na startu nové sezóny

Jan Dušek, 21. března 2017, 17:13 Google+

O nadcházejícím víkendu odstartuje nová sezona mistrovství České republiky v rallye. V okolí Kopřivnice se uskuteční Valašská rallye a právě na této soutěži se EuroOil-invelt team a jeho posádka Václav Pech jun. – Petr Uhel poprvé představí se zbrusu novým vozem Ford Fiesta R5. Pro sedminásobné mistry republiky je to po roce stráveném v atraktivním Porsche opět návrat do čtyřkolky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Pech, Václav

Pech, Václav | foto: Media Václava Pecha

Sdílejte článek

„Jsem rád, že se nám podařilo zrealizovat tento projekt, na kterém celý team hodně pracoval. Fiestu máme přes měsíc v dílně a všichni se na ní učíme. Několikrát se nám povedlo testovat, kde jsem si musel osvojit návyky ze čtyřkolky, ale především poznával chování a fungování nového speciálu.  Věřím, že budeme dobře připravení a chceme se znovu zapojit do bojů o čelní příčky v mistrovství. Konkurence je letos obrovská nebude to jednoduché. Tím, že se našeho mistrovství zúčastní letos tolik vyrovnaných vozů kategorie R5, bude záležet hlavně na jezdcích a detailech v přípravě. To je pro nás velká motivace a i pro diváky to přinese pěkné a vyrovnané závody, které budou hodně atraktivní,“ říká Václav Pech jun.

Valašská rallye bude mít servisní zónu na Kopřivnickém polygonu, kde se zároveň odjedou čtyři rychlostní zkoušky, což bude zajímavý jak pro diváky tak výjimečně budou závodní auta na trati moci sledovat i servisní teamy.

„Na tatrovácký polygon si pamatuju z Barum rallye 1998. Byla to naše první Barumka a v Kopřivnici bylo tolik diváků, že doslova lemovali celou trať. Tehdy jsem z toho byl trochu vyděšený,“ vzpomíná Václav Pech jun. a zároveň zve za EuroOil-invelt team všechny fanoušky motoristického sportu k návštěvě Valašské rallye, která startuje v sobotu 25. března v poledne s následnými šesti rychlostními zkouškami a pokračuje druhou etapou v neděli 26. března. Cílová rampa čeká ve Valašském Meziříčí na úspěšné posádky po celkem dvanácti rychlostních zkouškách a 434 km tratě v neděli ve 14:40 hodin.  

Zdroj: Media Václava Pecha

www.VaclavPech.cz                                                                                      

www.minimotorsport.cz

www.invelt.com                                                                               

www.vaclavpech-fanclub.cz 

Vytisknout

Diskuze: Pech EuroOil-invelt team na startu nové sezóny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Valašská Rally (CZE)

K trati JANČA - Valašské rally Valmez i s permanentkou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud