Staň se pořadatelem Valašské rally

Tomáš Plachý, 20. února 2017, 14:13 Google+

Společnost JTRT pro, s.r.o., oficiální pořadatel JANČA – 36. Valašská rally si Vás dovoluje oslovit s nabídkou spolupráce při organizaci úvodního podniku MČR v rally 2017. JANČA - 36. Valašská rally Valmez se uskuteční ve dnech 24. – 26. března 2017.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valašská Rally (CZE)

Valašská Rally (CZE) | foto: Lukáš Staněk, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Valašská rally se loni odjela v rámci Rallysprint Série a zařazení závodu do kalendáře českého šampionátu dvoudenních soutěží sebou nese nejen nárůst počtu kilometrů rychlostních zkoušek, ale s tím související větší potřebu pořadatelů. Proto se organizační tým Valašky, v čele s bývalým soutěžákem Jaromírem Tomaštíkem a ředitelem Rudolfem Kouřilem, obrací na soutěžáckou veřejnost s prosbou. „Hledáme jednotlivce i vícečlenné skupiny, kteří by nám v sobotu 25. a v neděli 26. března 2017 pomohli s organizací Valašky. Důležitou podmínkou je minimální věková hranice 18 let,“ zdůrazňuje Jaromír Tomaštík.

Organizátoři v současné době hledají pořadatele na všechny rychlostní zkoušky JANČA – 36. Valašské rally. V sobotu se pojedou dva průjezdy RZ Hukvaldy, Kopřivnice 1 a Lešná, v neděli jsou v harmonogramu rovněž dva průjezdy testů Bystřička, Kopřivnice 2 a Juřinka. „Do našeho týmu ovšem hledáme nejen činovníky k tratím rychlostních zkoušek, ale i osoby, kterou pomohou s organizací a regulací příjezdových tras k rychlostním zkouškám (výběr vstupného) i na další stanoviště rally (mimo RZ),“ doplňuje Tomaštík.

Zájemci najdou podrobnější informace na internetových stránkách www.valasskarally.cz, případně se mohou přihlásit na mailu poradatele@valasskarally.cz. Větší skupiny mohou kontaktovat zodpovědnou osobu, kterou je Tomáš Daněk (mobil 731546488).

Informačním kanálem JANČA – 36. Valašská rally je internetová stránka www.valasskarally.cz, informace k soutěži se budou objevovat i na facebookovém profilu „Valašská Rally Valmez“.

Vytisknout

Diskuze: Staň se pořadatelem Valašské rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Szeja, Jarosław - Szeja, Marcin

Bratři Szejové v sezoně 2017 před novými výzvami

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud