Vyhodnocení soutěží s Barum Czech Rally Zlín a jejími partnery

Jakub Hofbauer, 30. srpna 2016, 15:46 Google+

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín vypsali před letošním šestačtyřicátým ročníkem několik soutěží pro diváky i závodníky. Po skončení závodu přišel čas na jejich vyhodnocení a rozdělení atraktivních cen.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Lukáš Staněk, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Nejaktuálnější je facebooková soutěž o deset lístků na Czech Truck Prix, která se koná už tento víkend ve dnech 2. – 4. září 2016. Pořadatelé z Autodromu Most do hry věnovali celkem deset vstupenek na závod mistrovství Evropy okruhových tahačů a vstupem do hry bylo zodpovězení otázky, kdo je aktuálním lídrem FIA European Truck Racing Championship. Správnou odpovědí je jméno českého pilota Adama Lacka. Všichni zúčastnění se trefili správně a z došlých hlasů bylo vylosováno deset výherců. Jsou to uživatelé facebooku Richard Bezejména, Hana Doležalová, Barbora Klanicová, Bětka Němcová, Richard Miškovský, Miki PinkiPie, Ivana Krejčová Javůrková, Martin Vlček, Roman Schubert a Ondřej Vyoral. Všichni výherci budou kontaktováni ředitelstvím Barum rally ohledně převzetí výhry.

Další soutěž pro fanoušky rally byla vypsána ve spolupráci s jedním z hlavních partnerů letošního ročníku, automobilkou Opel, která do hry vložila zapůjčení vozu Opel Astra s plnou nádrží na jeden víkend. Opel byl hlavním sponzorem nedělní rychlostní zkoušky Maják a právě na ní byl v jednom z diváckých míst vytvořen atraktivní pasáž se skokem a vracákem. Divácká soutěž spočívala v tipování, která z posádek při průjezdu RZ 12 skočí nejdál. O nejdelší let se nakonec postarala posádka st. č. 39 Martin Březík – Marek Omelka s vozem Mitsubishi, která svůj vůz odlepila od země na vzdálenost 14,5 metru. Do facebookové tipovací soutěže se nakonec zapojilo téměř sedm desítek tipujících, ale protože se žádný z nich netrefil, bylo rozhodnuto všechny účastníky sloučit do jednoho osudí a výherce zapůjčení Opelu Astra, který je Evropským autem roku 2016, vylosovat. Šťastnou výherkyní hlavní ceny se stala paní Dáša Martinů.

Skoky na letošní Barum rally byly oceněny i mezi samotnými posádkami. Pan Radim Hrubý, majitel areálu firmy VLW ve Zlíně-Malenovicích, kde se „Opel jump" nacházel, zároveň ocenil výše zmíněný nejdelší let finanční prémií ve výši 30.000 Kč. V sobotní části rally se pak soutěžilo o pečené sele, které tradičně věnovala vyhlášená zlínská restaurace U Johana coby partner skoku v hlavním diváckém místě na rychlostní zkoušce Březová. Tuto chutnou prémii nakonec organizátoři věnovali ruské posádce Alexej Lukjaňuk – Alexej Arnautov, která během celého víkendu s Fordem Fiesta R5 předváděla bojovný výkon a až do poslední rychlostní zkoušky se rvala o celkové prvenství.

Vytisknout

Diskuze: Vyhodnocení soutěží s Barum Czech Rally Zlín a jejími partnery

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Historický úspech RUFA SPORT Teamu na FIA ERC Barum Rally 2016

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud