Hamilton přiznává, že je Red Bull rychlostně před Mercedesem

Max Verstappen a Lewis Hamilton - budou tento víkend soupeřit o vítězství?

Max Verstappen a Lewis Hamilton - budou tento víkend soupeřit o vítězství? | foto: Daimler AG

Lewis Hamilton po pátečních trénincích připouští, že Mercedes není dostatečně rychlý. Podle jeho názoru je Red Bull rychlejší, než stříbrné šípy.

Světový šampion v pátek zajel čtvrtý a pátý čas. Po trénincích přiznal, že jeho auto zkrátka rychlostně nemá na vozy konkurence. "Před víkendem jsem očekával, že to bude hodně těsné. Byl to čistý den, stačili jsme projít všechno, co jsme měli v plánu.

Ujel jsem hodně kol, neudělal moc chyb a máme dost informací. Nejsme ale dost rychlí, Red Bull je o kousek před námi. Nebyli jsme schopni jezdit jejich časy, máme co dělat," říká Lewis Hamilton. Považuje Brit mimo Red Bull i Ferrari za hrozbu? "Určitě oba.

Oba týmy jsou před námi, stejně jako tomu bylo v posledním závodu. Red Bull podstatně zrychlil, uvidíme, jak se to vyvine. Dnes v noci budu klepat na dveře všech našich inženýru a budu na ně tlačit, abychom našli nějaké řešení." 

img-responsive

Mercedes v Baku zatím ztrácí | foto: Daimler AG

Ricciardo sice vyhrál FP2, ale nevěří tomu, že by mohl vyhrát i v kvalifikaci, kdy Mercedes a Ferrari spustí svoje kvalifikační módy motoru. "Dnes jsme vypadali docela dobře, ale počkejme na kvalifikaci. Jsem si jistý, že v závodu to bude těsné," říká Daniel Ricciardo. 

Diskuze:

Počet příspěvků: 53 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu