Poplach u Sauberu, Nasr hlásí potíže

Nasr má přetrvávající problémy už od Kanady.

Nasr má přetrvávající problémy už od Kanady. | foto: Sauber Motorsport AG

Jak se blíží britská Grand Prix, začínají u některých týmů vyplouvat problémy, které mohou pilotům značně znepříjemnit jejich pobyt na trati, ať už v tréninku, kvalifikaci či samotném závodě. O starostech s motory u McLarenu jsme informovali, teď se hlásí Felipe Nasr.

Brazilský pilot neustále řeší komplikace s brzdným systémem a nijak se nelepší. Na problémy si stěžoval už v Kanadě a Rakousku, odvolávají se média na brazilský zdroj Globo, který Felipeho problémy detailně popsal. 

"V Kanadě byly moje potíže značné, v Rakousku už se zdálo, že jsou zčásti odstraněny, ovšem přehřívání kotoučů pokračovalo, bylo obdobné jako na trati v Montrealu," uvedl Nasr. Nedokáže pochopit, proč u vozu jeho týmového kolegy Marcuse Ericssona takové nedostatky nejsou. "Snad je příčinou můj jezdecký styl, jinak si to neumím vysvětlit. Každopádně s tím musíme něco udělat."

Nasrova žádost však není tak jednoduchá, protože jak jsme informovali, u Sauberu došlo ke změně na postu technického ředitele (článek zde). Mark Smith, který v minulosti působil u čtyř jiných týmů F1 nebude ještě Sauberu ve Velké Británii k dispozici. 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu