Williams přinese do Rakouska velká vylepšení

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Williams F1 Team

Nedá se říct, že by se Williams v sezóně trápil, i když se mu závod v Monaku nepovedl, spíše se chce konečně dotáhnout na špičku.

Rob Smedley se vyjádřil i k uplynulému víkendu. Řekl, že trať v Monte Carlu autu prostě nesedla, zato rychlé okruhy, které přijdou na řadu teď, by pro Williams měly být dobré. Navíc Williams si nachystá i nějaká vylepšení.

"Máme nějaká [vylešení] pro Kanadu, měla by být zdravá a týkat se mnoha oblastí," řekl Rob Smedley pro Autosport.com.

"Potom ale máme hodně velký balíček pro Rakousko, a když o něm nebudu mluvit v detailech, jedná se o opravdu velký krok dopředu. Už se nemůžeme dočkat, až ho nasadíme na auto, poté máme připravenou sérii stálého vylepšování."


Smedley je v paddocku znám i svých charakterem (foto: Williams F1 Team)

"Ve Španělsku jsme ukázali, že dokážeme držet tempo i s těmi nejrychlejšími, Monako bylo spíše výjimka, nedokázali jsme přimět pracovat pneumatiky. Sami sebe někdy vytláčíme z pozice, na které bychom mohli ukázat, co v nás je."

"Ale v Kanadě budeme na svém normálním místě, k tomu máme vylepšení pro Rakousko, pro okruh, který nám sedí, jak se ukázalo vloni. Stejně tak jsme byli silní v Kanadě, v Anglii pro nás začala část sezóny, kdy jsme se dostávali na pódia a získávali hodně bodů."

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu