McLaren bude u novinek spíše hodnotit použitelnost než doufat, že zlepší časy na kolo

Button, Jenson

Button, Jenson | foto: McLaren

Závodní ředitel McLarenu hovoří o přístupu svého týmu k nadcházející Velké ceně Rakouska. Přiznává, že McLaren rozhodně není tam, kde by chtěl být.

"Stále nejsme tam, kde potřebujeme být. Od počátku sezóny uvádíme, že potřebujeme na vůz dostat více přítlaku. To je samozřejmě neustále se pohybující cíl," tvrdí Boullier, jehož tým si zásluhou 4. místa Jensona Buttona a 9. místa Kevina Magnussena z Kanady odvezl 14 bodů.

"Tento víkend budeme vyhodnocovat několik krátkodobých a dlouhodobých výkonnostních kroků. Na to, abychom mohli říct, že budou využitelné pro závod, je stále ještě příliš brzy. Půjde spíše o vyhodnocení jejich použitelnosti na okruhu než o naději, že jednoduše zlepší čas na kolo," opatrně popisuje Boullier.

"Přesto očekáváme, že tyto kroky vydláždí cestu ke zlepšení. Těším se na náročný, ale úspěšný víkend v Rakousku," pokračuje závodní ředitel McLarenu, který prošel restrukturalizací a balík novinek bude prvním, který připravil nově zorganizovaný tým.

"Je dobrou zprávou, že byl do kalendáře přidán nový, byť historický, evropský okruh. Všichni budou o tomto víkendu doufat, že půjde o úspěšný podnik," dodává Boullier v prohlášení týmu před Velkou cenou Rakouska.

mclaren
Dokáže McLaren v Rakousku stáhnout náskok soupeřů před sebou? (foto: McLaren Mercedes)

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu