Sauber má další peníze z Mexika, odhalil ho na nose vozu C33

Sauber

Sauber | foto: Sauber Motorsport AG

Mexický finanční institut, Unifin, se stává prémiovým partnerem stáje Sauber. Loga společnosti se vloni na jednom závodu na vozech Sauberu již objevila.

Švýcarský Sauber dnes s potěšením představil nového partnera - mexický finanční institut Unifin. Loga společnosti budou nahoře na nose vozu C33, stejně tak jako na overalech jezdců. Unifin Financiera má 20 let praxe v oboru. Za tu dobu se vypracoval k čelním společnostem v tomto oboru. 

Unifin se prezentuje hlavně v oborech leasingu, factoringu a autokreditech. "S potěšením oznamujeme Unifin jako našeho prémiového partnera. Už vloni byla loga společnosti Unifin při GP Itálie k vidění na C32. Jsme moc rádi, že teď můžeme oznámit prodloužení a prohloubení vzájemné spolupráce," říká Monisha Kaltenbornová.

Ředitel společnosti, Rodrigo Lebois Mateos, k tomu doplňuje: "Je nám velkou ctí a zároveň jsme velmi potěšeni, že můžeme být oznámeni jako partner týmu Sauber. Jsme přesvědčeni, že tento rok přinese spoustu pozitivních momentů pro Estebana Gutiérreze i Adriana Sutila. Věříme, že partnerství bude úspěšné."

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu