Vettel netuší, jak je na tom Red Bull ve srovnání se soupeři

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: Red Bull Racing

Úřadující mistr světa Sebastian Vettel uvedl, že nemá ponětí o tom, jak si jeho tým stojí ve srovnání s ostatními týmy.

"Jsem moc rád, že začneme tento ročník, protože chceme zjistit, jak na tom jsme. Myslím, že v této fázi o tom nemáme ponětí, takže to bude dobré konečně na to přijít," řekl dnes Vettel v Melbourne, kde prvním závodem vypukne sezóna Formule 1.

Na konci testů připustil, že Red Bull nezvládl celý svůj program. Nyní je podle něj připraven tak dobře, jak to jen jde: "V továrně jsme odvedli spoustu práce a přijeli jsme s tím, co si myslíme, že je nejlepší. Zítra uvidíme, jestli jsme se vydali správným směrem.

Je jasné, kde chceme být. Víme, že to bude těžké, protože pole bude velmi vyrovnané. V této fázi však opravdu nevíme, jak na tom jsme, protože nevíme, jak na tom jsou ostatní," pokračuje pilot Red Bullu.

vettel
Sebastian Vettel s novým Red Bullem v Barceloně (foto: Red Bull Racing)

Tři tituly jej nikterak nezvýhodňují: "První titul byl velmi, velmi zvláštní, protože poté již necítíte ten tlak, jelikož jste prokázali spíše sobě než komukoliv jinému, že na to máte.

Poté jsme měli znovu dva fantastické roky, navzájem velmi odlišné, ale ve skutečnosti nemyslíme na to, co se stalo loni či v posledních třech letech. Momentálně máme nula bodů. Všichni mají stejnou šanci," dodává Vettel.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu