Hamilton mírní nadšení: Je třeba zůstat při zemi, máme před sebou dost práce

Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: Mercedes AMG F1 Team

Lewis Hamilton se poté, co zaujal rychlostí Mercedesu po dnešním dni v Barceloně snažil mírnit nadšení z jeho velmi rychlého času. Uvedl, že je třeba držet se při zemi.

Lewis Hamilton nejlépe využil slunečné počasí v Barceloně a jeho čas měl hodnotu 1:20,558s. Ačkoliv tento čas na mnoho lidí nejen v paddocku udělal dojem, Hamilton uvedl, že to nedokazuje, jakou formu má Mercedes vůči ostatním. Přiznává však, že je zde proti loňskému roku pokrok.

"Nemyslím, že je na místě cítit, že ten čas byl působivý nebo tak. Myslím, že každý se soustředil na svůj program a každý měl jinak natankovaný vůz. Pro nás to byl jen další den testů. Důležité je stáhnout všechny zase zpět na zem a uvědomit si, že je před námi stále spousta práce. Mercedes odvádí dobrou práci jak co se motorů, tak co se vozu týče a je to samozřejmě lepší než loni," uvedl pro Sky Sports.

Hamilton také přiznal, že novinky, které Mercedes nasadil, fungovaly tak, jak doufali. "Zvládli jsme všechny testy a všechny programy, které jsme chtěli a otestovali různé části. Novinky fungovaly pozitivně, je to malý krok vpřed, což je pro nás dobré," nechal se slyšet a dodal, že je velmi spokojen s pokrokem, který Mercedes předvádí.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu