Brundle: Hamiltonovi se letos podaří vyhrát

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Podle Martina Brundela se Lewisovi Hamiltonovi, který přes zimu přestoupil z McLarenu do Mercedesu, v letošní sezóně podaří vyhrát.

Hamilton v německém týmu vedeném Rossem Brawnem nahrazuje Michaela Schumachera. "Lewis zariskoval, ale já si myslím, že Mercedes bude v roce 2013 podstatně lepší a ani v nejmenším by mě nepřekvapilo, pokud by vyhrál závod," uvádí Brundle pro Autosport.

"Ve skutečnosti bych byl spíše překvapený, kdyby v roce 2013 závod nevyhrál. Lewis má takovou rychlost! Pokud ji Mercedes dokáže využít a dá mu auto, najde někde čtvrt sekundy," pokračuje bývalý pilot F1.

Hamilton by podle něj udělal lépe, kdyby ještě nějakou dobu v McLarenu setrval, ale nemyslí si, že by učinil chybné rozhodnutí: "Není na mě, abych Lewise soudil. Má právo udělat to, co považuje za nejlepší."

hamilton
Lewis Hamilton loni v Brazílii (foto: McLaren Mercedes)

"Pokud bych mu dělal manažera, řekl bych mu: 'Podepišme s McLarenem krátkodobou smlouvu a pak uvidíme kdo jak na tom je.' Ale čas ukáže. Nebyl jsem si jistý, když Jenson Button odešel k McLarenu, ale on ano. Nemám rád odhadování, mám rád čekání na to, jak to dopadne," dodává Brundle.

Diskuze:

Počet příspěvků: 20 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu